Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

V-STARS/D12 - нова система фотограмметрическая.

V-STARS/D12 - нова фотограмметрическая система

Компанія Geodetic Systems Inc. (GSI) випустила нову модель фотограмметричної системи V-STARS/D12 на базі високоточної і високошвидкісної камери DynaMo. V-STARS/D12 створена для споживачів, яким потрібна висока точність, надійність, швидкість, портативність і можливість вимірювати там, де інші системи не можуть.

Камера V-STARS/D12 підтримує швидкість вимірювань до 3 Гц. Вона оснащена потужною кільцевої спалахом, має широкий кут огляду і великий робочий діапазон.

Легка вага і малі габарити дозволяють проводити вимірювання в нестабільних умовах та у важкодоступних місцях. V-STARS/D12 дуже компакта, вся система разом з комп'ютером легко поміщається в ручну поклажу.

Точність системи V-STARS/D12 становить 5 мкм 5мкм/м. Як і інші фотограмметрические вимірювальні системи V-STARS, нова камера стійка до вібрацій на відміну від інших вимірювальних комплексів, що дає можливість вимірювати навіть на підйомниках і нестабільних платформах без втрати точності.

Фотограмметрическая система V-STARS/D12 може працювати як самостійна вимірювальна система, що складається з ноутбука і камери, так і в комплексі з декількома камерами, щупами і проектором Pro-SPOT.

Детальну інформацію про нову фотограмметричної системі V-STARS/D12 Ви можете знайти на нашому сайті: www.tesis.com.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт