Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Об'єднана компанія ВАТ «НІАЕП» - ЗАТ «АСЕ» використовує Intergraph SmartPlant Fusion для відновлення виконавчої інформаційної моделі .

Об'єднана компанія ВАТ «НІАЕП» - ЗАТ «АСЕ» використовує Intergraph SmartPlant Fusion для відновлення виконавчої інформаційної моделі

Компанія Intergraph успішно реалізувала пілотний проект по лазерному скануванню, відновленню 3D моделі, обробці і структурування проектної документації

Хантсвиль, штат Алабама, США, 11 листопада, 2013 - Об'єднана компанія ВАТ «НІАЕП» - ЗАТ «АСЕ» і Intergraph завершили пілотний проект по лазерному скануванню, відновленню 3D моделі і обробки проектної документації на енергоблоці № 3 Ростовської АЕС з допомогою SmartPlant Fusion.

Метою проекту було моделювання тривимірної моделі резервної дизельної електростанції на основі хмари точок, отриманої в результаті сканування вибраного об'єкта, а також створення єдиної інтеграційної платформи на базі рішення SmartPlant Foundation. Проектна документація була оброблена і структурована c допомогою SmartPlant Fusion. За технічним завданням Об'єднаної Компанії проект був реалізований фахівцями Російського відділення Intergraph PP. Актуальна фотореалістична інформація по об'єкту була отримана й оброблена за допомогою Smart Plant Foundation і Leica TruView.

Технологія може бути успішно застосована для поліпшення існуючої в Об'єднаній Компанії технології Multi-D в частині: відновлення інформаційної моделі документації, при реконструкції існуючих об'єктів, при проектуванні нових об'єктів на базі вже існуючих, на етапі введення в експлуатацію, в процесі експлуатації, виводу з експлуатації та з метою продовження терміну служби об'єкта.

Ростовська АЕС є одним з найбільших підприємств енергетики Півдня Росії, що забезпечує близько 15% річного виробітку електроенергії в цьому регіоні. Енергоблок № 1 знаходиться на етапі дослідно-промислової експлуатації на рівні потужності 104 % від проектної, енергоблок № 2 був введений в експлуатацію в 2010 р. Зараз ведеться спорудження енергоблоків № 3 та № 4, запуск яких намічений на 2014 і 2017 рр.. Виробництво електроенергії становить понад 25 млн кВт-година на добу і близько 8 мільярдів кВт-год на рік.

«НІАЕП-АСЕ розуміє ефективність застосування рішень Intergraph для управління інформацією. Це дозволяє забезпечити безпеку в умовах експлуатації і знизити вартість проекту. Ми дуже пишаємося спільно досягнутими результатами», - сказав Герхард Сэллинджер, президент Intergraph Process, Power .

SmartPlant Fusion - програмне рішення корпорації Intergraph, призначене для обробки і структурування великого обсягу розрізнених даних та надання простого доступу до них через Web Портал. Неструктурована інформація містить документи, креслення, переліки та ін. і, крім того, можливість завантаження в системі панорамних фотографій і їх зв'язок з іншими даними. Використання даного продукту спрощує передачу інформації, знижує ймовірність помилок і підвищує якість документації, забезпечуючи доступ усім зацікавленим особам.

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2016 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед розробників програмних рішень для проектування промислових об'єктів..
Компанія є лідером атомного інжинірингового бізнесу, надаючи послуги з проектування, спорудження та виведення з експлуатації атомних електростанцій, як в Росії, так і за кордоном і займаючи близько 30% світового ринку проектування та спорудження АЕС. Сьогодні портфель замовлень компанії становить 20 одночасно проектованих та споруджуваних енергоблоків АЕС в Росії і за кордоном.
Енергоблоки, що проектуються і споруджуються об'єднаної інжиніринговою компанією: енергоблоки № 3, 4 Ростовської АЕС.
Крім того, компанія реалізує проекти по будівництву об'єктів для поводження з РАВ та ВЯП, об'єктів теплоенергетики, а також надає повний спектр послуг EPC, EPC(m) і РМСуслуг для будь-яких складних інженерних об'єктів. НІАЕП-АСЕ є розробником і активно впроваджує інноваційну систему управління проектами зі спорудження складних інженерних об'єктів - Multi-D, що дозволяє більш ефективно управляти такими параметрами, як: терміни, якість, бюджет.
Президент ВАТ «НІАЕП», керуючої організації ЗАТ АСЕ - доктор економічних наук Валерій Ігорович Лимаренко.
Сайти компанії: www.niaep.ru.atomstroyexport.ru">www.atomstroyexport.ru

Про Корпорації Intergraph

Корпорація Intergraph - світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень.

Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі "Nordic exchange" (тікер "HEXAB"), а також на біржі "Swiss Exchange" (тікер "HEXN"). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах http://www.intergraph.ru http://www.hexagon.ru .


Олександра Сгибова: alexandra.sgibova@intergraph.com

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт