Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk повідомляє про придбання технологічних активів у Virtual Shape Research GmbH.

Autodesk повідомляє про придбання технологічних активів у Virtual Shape Research GmbH

Контактна особа: Наталія Райкова, 7 (495) 765-2279
Email: Natalia.Raykova@autodesk.com

___________________________________________________________________________

Сан Рафаель, Каліфорнія, 11 листопада 2013 р. - Корпорація Autodesk (NASDAQ: ADSK) завершила операцію з придбання деяких технологічних активів у компанії Virtual Shape Research GmbH (VSR), розробника програмного забезпечення для моделювання поверхонь класу А і концептуального дизайну в автомобільній промисловості. Частиною угоди став перехід 10 співробітників VSR в Autodesk. Придбання технологій та поповнення своєї команди співробітниками VSR дозволить Autodesk розширити свої пропозиції для автомобільної промисловості, включаючи поліпшення в лінійці продуктів Alias, і зміцнити лідерство в області технологій моделювання технічних поверхонь. Умови угоди не розголошуються.

«Autodesk продовжує інвестувати в розробку і придбання технологій, які допомагають нашим клієнтам з автомобільної промисловості, - сказав Базз Крос (Buzz Kross), старший віце-президент Autodesk по продуктам для дизайну, життєвого циклу і симуляції. - Додавання технологій VSR в продукти Autodesk дозволить нашим клієнтам досягти більш ефективного процесу розробки завдяки готовим до виробництва, високоякісним технічним поверхонь. Ми раді вітати співробітників VSR, клієнтів і партнерів у співтоваристві Autodesk».

Autodesk планує інтегрувати технології VSR в існуючі лінійки продуктів, включаючи продукти Alias, і використовувати команду і технології у розробці наступного покоління рішень для дизайну/стайлінгу і моделювання поверхонь. Autodesk продовжить підтримку існуючого плагіна VSR для Rhino, цей продукт буде доступним до купівлі ексклюзивно через онлайн-магазин Autodesk. VSR давно співпрацює з Autodesk в області досліджень і розробки технологій для автомобільної промисловості і розташовується в Ганновері, Німеччина.

Вплив на бізнес
Ця угода не матиме впливу на вказівки, випущені 2 жовтня 2013 року.
Про заявах прогностичного характеру
Цей прес-реліз містить заяви, які відносяться до планів на майбутнє, які створюють ризики та невизначеності, у тому числі щодо: придбання впливу на лінійку продуктів і послуг Autodesk для автомобільної промисловості. До факторів, які можуть призвести до розбіжності фактичних результатів із запланованими, відносяться: складнощі в інтеграції рішень VSR.

Додаткову інформацію про фактори, які можуть вплинути на фінансові результати Autodesk, включені в річний звіт компанії по Формі 10-K за рік, що закінчився 31 січня 2013 р. та Формі 10-Q за квартал, що завершився 31 липня 2013 року. Компанія Autodesk не несе ніяких зобов'язань по оновленню зроблених прогнозів подій або обставин, намічених на майбутнє.

Про компанії Autodesk
Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація на сайті www.autodesk.ru.

Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, trademarks or belong to their respective holders. Autodesk is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2013 Autodesk, Inc. All rights reserved.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт