Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Центр «ГеоС» ліцензував геометричний вирішувач C3D Solver.

Центр «ГеоС» ліцензував геометричний вирішувач C3D Solver

Компанія C3D Labs (Група компаній АСКОН) оголошує, що Центр «ГеоС», відомий російський розробник геометричного програмного забезпечення та постачальник інтегрованих рішень в області систем автоматизації проектування, ліцензував вирішувач геометричних обмежень C3D Solver, що входить до складу ядра геометричного моделювання C3D.

«З компанією АСКОН нас пов'язують довгі роки спільної роботи і стабільні партнерські відносини, - говорить директор Центру «ГеоС» Сергій Лабутін. - Наша співпраця почалася в 1990 році і успішно триває донині. Упевнений, що використання розробки С3D Solver буде зустрінуте нашими користувачами з великим інтересом. Геометричний вирішувач забезпечить їм додатковий сервіс і поповнить список конкурентних переваг програмного комплексу К3-Меблі».

Олександр Максименко, керівник розробки С3D Solver: «За минулий рік ми провели великий обсяг робіт по геометричному 3D-решателю. Зокрема, розповсюдили можливість накладення сполучень на будь-які тривимірні геометричні об'єкти, на порядок прискорили роботу геометричних обмежень. Нам дуже приємно, що виконана робота дозволила компанії «ГеоС» прийняти рішення на користь нашого програмного компонента».

C3D Solver - це єдиний компонент для розробників CAD/CAM/CAE систем, що об'єднує в собі вирішувач 2D-обмежень для 2D-креслення та ескізів і вирішувач 3D-обмежень для створення збірок і кінематичного аналізу. Ліцензувати його можна як в складі ядра геометричного моделювання C3D, так і окремо.

Основною розробкою Центру «ГеоС» є комплекс 3D-моделювання К3. На базі геометричного ядра К3 розроблено ряд галузевих комплексних програм, у тому числі програмний комплекс К3-Меблі, який призначений для проектування, виробництва і дизайну корпусних меблів. К3-Меблі дозволяє автоматизувати процес прийому замовлень та підготовки виробничих завдань на базі комп'ютерних технологій. Програмний комплекс К3-Меблі рекомендується для використання в меблевих салонах, магазинах та підприємствах, що спеціалізуються на проектуванні, виробництві та монтажі корпусних меблів і в даний час успішно експлуатується більш ніж 1000 підприємствами Росії та країн СНД.

C3D - ядро геометричного моделювання, що розробляється АСКОН з 1995 року і лежить в основі флагманського продукту компанії - системи тривимірного моделювання КОМПАС-3D. Протягом 17 років ядро безперервно розвивалося і досягло рівня, достатнього для його виведення на ринок PLM-компонентів. З початку 2012 року C3D доступно для ліцензування зовнішнім розробникам.


Інформація про C3D Labs
C3D Labs, дочірня компанія Групи компаній АСКОН, працює на наукоємний ринок PLM-компонентів і розробляє ядро геометричного моделювання C3D.
Twitter
Facebook
LinkedIn

Контакти для преси
C3D Labs
(495) 783-2560, доб. 2130 info@c3dlabs.com

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт