Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk оголошує про намір придбати Delcam.

Autodesk оголошує про намір придбати Delcam

Контактна особа: Наталія Райкова, 7 (495) 765-2279
Email: Natalia.Raykova@autodesk.com


Сан Рафаель, Каліфорнія, 21 листопада, 2013 - Корпорація Autodesk (NASDAQ: ADSK) оголосила про намір придбати компанію Delcam (LON: DLC), одного зі світових лідерів в розробці передового програмного забезпечення для промислових компаній. Autodesk планує придбати Delcam приблизно за 172,5 мільйона фунтів, або за 20,75 фунтів стерлінгів за акцію. Очікується, що угода відбудеться в першому кварталі 2015-го фінансового року Autodesk. Транзакція буде організована як пропозиція грошових коштів за всі знаходяться в обігу акції Delcam у відповідності із звичайними умовами ув'язнення, включаючи схвалення регулюючих органів. Для здійснення угоди Autodesk планує використовувати готівкові кошти, розміщені поза межами США.

«Сьогодні ми робимо важливий крок на шляху до забезпечення найкращих умов функціонування промисловості, - сказав Карл Басс (Carl Bass), президент і генеральний директор Autodesk. - Разом Autodesk і Delcam будуть сприяти розробці та впровадженню технологій для цифрового виробництва».

Delcam, зі штаб-квартирою в Бірмінгемі, Великобританія, один з провідних світових постачальників передових CAD/CAM і промислових обчислювальних рішень для виробничих компаній. Лінійка програмного забезпечення Delcam для проектування, виробництва і експертизи являє автоматизовані CAD/CAM рішення для різних сфер виробництва, аерокосмічної галузі до іграшок та спортивного інвентарю. У компанії більше 30 офісів у світі, близько 600 співробітників, оголошена виручка Delcam за 2012-й фінансовий рік склала 47,1 мільйон фунтів стерлінгів, її акції торгуються на Лондонській біржі під символом DLC.

«Я дуже радий можливостей у створенні єдиної платформи для підтримки потреб клієнтів обох компаній, які надасть злиття Delcam і Autodesk, - сказав Клайв Мартелл (Clive Matrell), генеральний директор Delcam. - Рівень пропозиції, зробленої нашої компанії, визнає потенціал Delcam і дає акціонерам чудову можливість реалізувати свої активи, водночас відкриваючи для наших співробітників і партнерів можливість працювати зі значно більш широкою платформою Autodesk».

Вплив на бізнес

Враховуючи припущення, що угода відбудеться в першому кварталі 2015 фінансового року, вона не матиме впливу на вказівки Autodesk, випущені 2 жовтня 2013 року. Autodesk припускає, що дане придбання надасть разводняющий ефект на доходи (без обліку GAAP), в 2015 фінансовому році, і ефект зростання на доходи (без обліку GAAP), в 2016 фінансовому році.* Компанія надасть деталі щодо впливу даного поглинання в ході селекторної наради четвертого кварталу, запланованого на даний момент на лютий 2014 року.

Застереження про обмеження відповідальності

Цей прес-реліз містить заяви, які відносяться до планів на майбутнє, які створюють ризики та невизначеності, у тому числі щодо: завершення придбання, використання Autodesk грошових коштів поза США, придбання впливу на прибутковість окремих акцій Autodesk, пропозиції продуктів і послуг виробничого сектора, придбання впливу на лінійку продуктів і послуг Autodesk, впливу придбаних технологій на продукти і послуги Autodesk для промисловості, впливу на придбання функціонал для кінцевих користувачів та інтеграцію у виробничий процес, а також впливу і можливостей спільного продукту для користувачів Delcam. До факторів, які можуть призвести до розбіжності фактичних результатів із запланованими, відносяться: ризик неотримання відповідних дозволів регулюючих органів.

Додаткова інформація про чинники, які можуть вплинути на фінансові результати Autodesk, включена в річний звіт компанії по формі 10-K за рік, що закінчився 31 січня 2013 р. і по формі 10-Q за квартал, що завершився 31 липня 2013 року. Компанія Autodesk не несе ніяких зобов'язань по оновленню зроблених прогнозів подій або обставин, намічених на майбутнє. Не може бути гарантій, що це придбання або будь-які інші угоди будуть здійснені.

* Дане твердження щодо доходів не є прогнозом прибутку і не повинно розглядатися як твердження, що доходи Autodesk за акцію для поточного або майбутніх фінансових періодів обов'язково будуть більшими, ніж такі за попередні відповідні фінансові періоди. Autodesk в даний момент не може надавати дані щодо розмиття або приросту доходів по GAAP огляду на складність обліку окремих рахунків поза GAAP, таких, як оплата витрат біржової компенсації та амортизації, пов'язаних з придбанням нематеріальних активів, ефект яких може бути значним.

Додаткова інформація

Пропозиція грошових коштів за розміщені акції Delcam ще не здійснено. Даний реліз призначений виключно в якості інформації і не є пропозицією придбання або клопотанням про продаж будь-яких активів. Клопотання і пропозицію про придбання акцій Delcam буде зроблено тільки внаслідок циркуляра для акціонерів Delcam, що містить умови Схеми, що містить роз'яснення, необхідні секцією 897 Акта Компаній 2006 Великобританії та скликання зборів акціонерів Delcam у відповідності з рішенням Суду і загальних зборів Delcam у відповідності зі Схемою. Акціонери Delcam та інші інвестори повинні уважно читати дані матеріали, так як вони містять важливу інформацію, включаючи умови Схеми. Настійно просимо акціонерів Delcam та інших інвесторів уважно вивчити ці матеріали, перш ніж приймати рішення щодо Схеми.

Про компанії Autodesk

Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація на сайті www.autodesk.ru.

Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, trademarks or belong to their respective holders. Autodesk is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2013 Autodesk, Inc. All rights reserved.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт