Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН і УГАТУ уклали угоду про стратегічне партнерство.

АСКОН і УГАТУ уклали угоду про стратегічне партнерство

3 грудня 2012

Компанія АСКОН Уфимский державний авіаційний технічний університет оголошують про укладання угоди про стратегічне партнерство у сфері підготовки інженерних кадрів. Офіційне підписання документа відбулося 22 листопада в ході зустрічі представників АСКОН і АСКОН-Уфа з керівництвом університету.

УГАТУ і АСКОН

Зліва направо: декан факультету авіаційно-технологічних систем Юрій Полікарпов, ректор УГАТУ Мурат Гузаиров, директор АСКОН-Уфа Володимир Драган і керівник відділу маркетингу АСКОН Ольга Калягіна

Ректор УГАТУ Мурат Бакеевич Гузаиров відзначив позитивний досвід застосування рішень АСКОН і підтримав ініціативу їх більш широкого присутності в університеті.

Основними напрямками співпраці російського розробника САПР/PLM-рішень і провідного центру підготовки кадрів для вітчизняного авіапрому стануть впровадження в навчальний процес наскрізний 3D-технології проектування АСКОН, створення спільних лабораторій та навчальних центрів, проведення семінарів та курсів для викладацького складу, розвиток молодіжного науково-технічної творчості.

Угода передбачає вивчення студентами УГАТУ сучасних систем 3D-проектування, спеціалізованих САПР для розробки технологічних процесів, PDM/PLM-систем для управління інженерними даними і життєвим циклом вироби.

Найбільш підготовлені студенти зможуть здати іспит і отримати сертифікат фахівця з програмних продуктів АСКОН - КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ і ЛОЦМАН:PLM. Ці знання знадобляться для вдалого старту в інженерній професії: у системі КОМПАС-3D працюють конструктори Уфімського моторобудівного виробничого об'єднання і УНПП «Блискавка», на основі системи ВЕРТИКАЛЬ побудована технологічна підготовка виробництва НВП «Мотор» і Кумертауском авіаційному виробничому підприємстві.

Про УГАТУ
Уфимский державний авіаційний технічний університет є визначним науково-освітнім центром і готує фахівців з 61 спеціальності і 25 напрямками в області авіаційної і ракетно-космічної техніки. Сьогодні в УГАТУ навчається понад 20 тисяч студентів.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт