Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Dassault Syst.

Компанія Dassault Systemes набуває Realtime Technology AG (RTT)

ВЕЛИЗИ- " ВІЛЛАКУБЛЕ", Франція - 13 грудня 2013 р. - Realtime Technology AG (RTT). Компанія RTT - це провідний постачальник першокласних програмних рішень для 3D-візуалізації, маркетингу та комп'ютерної анімації, попит на які різко піднявся у зв'язку з ростом ринку автоматизації маркетингу.

Придбання компанії RTT, штаб-квартира якого знаходиться в Мюнхені, включає в себе підрозділ по розробці ПО, відоме своїми продуктами DeltaGen, PictureBook, POS Configurator та ін., а також відділ маркетингового консалтингу. Сюди ж входить філія Bunkspeed з лінійкою потужних, інтуїтивних програмних інструментів для роботи з графікою. Серед замовників компанії RTT такі бренди, як Hugo Boss, Adidas, Airbus, Audi, BMW, Daimler, Electrolux, Eurocopter, Ferrari, General Motors, Harley-Davidson, Nissan, Porsche, The North Face, Toyota і Volkswagen.

«Наші клієнти все частіше потребують розширеному використанні цифрових 3D активів, прагнучи до перетворення своєї діяльності у сфері маркетингу і продажів для формування найкращих вражень кінцевого споживача від продукту або послуги. Фахівці RTT встигли зарекомендувати себе з найкращої сторони, надаючи замовникам інноваційні рішення», - сказав Бернар Шарлес, президент і генеральний директор Dassault Syst.

«В умовах сучасної розвиненої економіки, світовим брендам потрібно непомітне суміщення технологій 3D проектування, маркетингу і продажів для формування високоефективного результату по всім каналам», - сказала Моніка Менгіні, виконавчий віце-президент з індустріям, маркетингових та корпоративних комунікацій компанії Dassault Syst. «Dassault Syst.

«Стратегія компанії Dassault Syst. Після появи засобів 3D-проектування подальша еволюція індустрії неминуче виразилася в створенні платформи 3DEXPERIENCE, і саме Dassault Syst. «Об'єднання наших портфоліо і досвіду надання послуг стане важливою віхою у трансформації ділового процесу в галузі. У нас з Бернаром одна ідея на двох: 3DEXPERIENCE починається з споживача і ним же закінчується. Еволюцію ми плануємо завершити разом».

Завершення угоди відбудеться після проходження стандартних процедур, включаючи схвалення антимонопольними органами Німеччини та Австрії. Dassault Syst.

Про компанії Dassault Syst. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 170 тис. замовників, Dassault Syst. Для отримання більш докладної інформації відвідайте сайт www..3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3DVIA є зареєстрованими торговими марками компанії Dassault Syst.

Контакти для преси
Варвара Фефилова Varvara.fefilova@grayling.com 7 (915) 463 53 81

Анастасія Постнікова Anastasia.postnikova@grayling.com 7 (929) 569 43 22

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт