Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«Даурия Аероспейс» впроваджує технології SolidWorks.

«Даурия Аероспейс» впроваджує технології SolidWorks

Міжнародний приватний космічний холдинг «Даурия Аероспейс» прийняв рішення про застосування програмного комплексу SolidWorks як єдиного інструменту для роботи інженерів-проектувальників компанії. Необхідність впровадження єдиної системи автоматизованого тривимірного проектування особливо гостро позначилася, коли виникла потреба одночасної роботи декількох співробітників над одним проектом. На момент покупки на підприємстві стояли завдання формування проектного вигляду космічного апарату, проведення розрахунків і створення конструкторської документації. Програмний комплекс SolidWorks був обраний за підсумками конкурсного відбору на підставі поєднання оптимальної вартості, широких можливостей інтерфейсу і позитивного досвіду використання цього ПО конструкторами інших організацій і підприємств.

Даурия Аероспейс: Займається створенням космічних апаратів для своїх супутникових угрупувань і для сторонніх замовників, одночасно веде розробку програмної платформи, що підвищує потенціал комерційного використання супутникових даних.

Компанія орієнтується на пошук нових шляхів у розвитку космічного бізнесу. Веде розробки технологій для зниження маси і вартості космічних апаратів. У даний момент російський підрозділ компанії завершило будівництво малого космічного апарату DX-1, який стане першим в серії на базі нової універсальної супутникової платформи. Одночасно з цим ведеться робота по кільком державним контрактам в інтересах Роскосмосу.

Філія «Даурии Аероспейс» в США базується в NASA Ames Research Center в Силіконовій долині. Там ведуться розробки космічних апаратів нано-класу по міжнародному стандарту CubeSat, і різних приладів і пристроїв для них.

Німецьке підрозділ компанії - CloudEO, веде роботу над програмною системою, яка базується на хмарних технологіях, що дозволяє розширити ринки використання даних дистанційного зондування Землі. Нова і доступна середовище для роботи з такими даними дозволить швидко і недорого створювати вигідні програми не тільки для державних служб та великих компаній, але і для приватних користувачів.

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт