Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

JETCAM і Bricsys сформували технічне і комерційне партнерство в області проектування і виробництва виробів з листового металу.

JETCAM і Bricsys сформували технічне і комерційне партнерство в області проектування і виробництва виробів з листового металу

Компанії JETCAM International s.a.r.l. (Монако) і Bricsys NV (Бельгія) оголосили про технічному і комерційному партнерство, яке принесе взаємну вигоду їх клієнтських баз.

Bricsys нещодавно оголосив про випуск V14 своєї успішної СAD-платформи BricsCAD на Міжнародній конференції Bricsys в Дармштадті (Німеччина), яка в версії BricsCAD Platinum тепер підтримує проектування виробів з листового металу, включаючи автоматичне побудова розгортки тривимірної деталі з урахуванням деформації металу в районі згину. Поточна реалізація вже включає в себе пункт "Експортувати в JETCAM", з допомогою якої з BricsCAD Platinum у JETCAM Expert передається вся необхідна інформація, необхідна для автомобического розміщення заготовок на аркуші металу і подальшого планування виробництва заготовок за допомогою вирубного преса.

З версією V14 Bricsys продовжує виконувати свою обіцянку щодо уніфікації двовимірного креслення і тривимірного прямого моделювання на основі формату dwg. На додаток до стандартної функціональності 2D CAD, платформа BricsCAD також надає користувачам пряме моделювання в 3D, двовимірні і тривимірні геометричні обмеження, розпізнавання конструктивної концепції моделі, моделювання складок і аналіз кінематики, а починаючи з версії V14 - проектування виробів з листового металу.

Проектування виробів з листового металу в BricsCAD V14 "Ми передчуває партнерство з JETCAM, щоб надати нашим замовникам інтегроване рішення у відповідності з їх вимогами до CAM-системи," - сказав Ерік Де Кейзер (Erik De Keyser), головний виконавчий директор Bricsys. "Робота в партнерстві з лідерами ринку, такими як JETCAM International, дозволить нашим клієнтам автоматизувати процес генерації коду для верстатів з ЧПУ прямо файлів BricsCAD."


Докладно: http://www.jetcam.com/press/pr_167_bricsys.htm..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт