Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН являє КОМПАС:24 - мобільний додаток для перегляду 3D-моделей.

АСКОН являє КОМПАС:24 - мобільний додаток для перегляду 3D-моделей

Компанія АСКОН виконує давню мрію користувачів КОМПАС-3D і випускає перший мобільний додаток для їх вирішення виробничих завдань - КОМПАС:24. Новинка дозволяє переглядати 3D-моделі, створені в системі КОМПАС-3D, на мобільних пристроях з ОС Android.

З допомогою КОМПАС:24 користувач зможе продемонструвати свої розробки партнерам чи колегам, переглянути моделі, надіслані поштою, навчати співробітників на наочних прикладах - і все це без прив'язки до робочого місця. А використовуючи функцію динамічного перетину, яка з'явиться в новій версії КОМПАС-3D V15, прямо в мобільному додатку можна буде подивитися, що знаходиться всередині розробленого вузла або деталі.

Додатком доступні наступні функції:

  • обертання, масштабування і панорамування зображення.

КОМПАС:24 - новий корисний інструмент і для інженера, який зможе без комп'ютера продемонструвати свою модель на нараді і показати варіанти рішень, опрацьованих в КОМПАС-3D, і для керівника, який, користуючись планшетом з встановленим додатком, буде оперативно приймати рішення в незалежності від того, де він знаходиться в даний момент.

КОМПАС:24 стане першим додатком, створеним компанією АСКОН спеціально для вирішення професійних завдань конструктора, і доповнить лінійку мобільних розробок компанії. У 2012 році компанія АСКОН вперше вийшла на ринок додатків з мобільним клієнтом ЛОЦМАН:24, який дозволяє фахівцям сфери будівельного проектування віддалено та в режимі онлайн вести моніторинг справ за проектами і погоджувати документи. Наступним кроком з «мобілізації» користувачів став випуск програми для проектування зовнішнього вигляду виробу SubDivFormer, який може використовуватися як для інженерних розробок, так і для дитячих ігор. А восени 2013 року в магазинах AppStore і http://www.youtube.com/watch?v=kxRM6yuvp-k

Завантажити КОМПАС:24 в Google play: http://ascon.ru/press/news/items/?news=1455

Machinator http://ascon.ru/press/news/items/?news=1631

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт