Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЛЕДАС розробив графічне рішення для австралійської компанії Chasm Consulting.

ЛЕДАС розробив графічне рішення для австралійської компанії Chasm Consulting

Додаток на основі платформи Teigha буде застосовуватися.chasm.com.au/">Chasm Consulting, розробник лінійки ПО Ventsim для гірничодобувної галузі, і компанія ЛЕДАС, провідний провайдер послуг з розробки в області САПР, публічно оголосили про спільну розробку нових функцій візуалізації геометричних даних форматів DXF/DWG/DGN в продукті Ventsim.

«Ventsim створений для тривимірного моделювання вентиляції та інших фізичних процесів, що відбуваються в шахтах», - сказав Стюарт Крейг, засновник і директор компанії Chasm Consulting. - «Ventsim і інші наші продукти добре відомі на світовому ринку з початку 90-х років. Наші користувачі неодноразово просили підтримати візуалізацію даних форматів DXF/DWG/DGN в нашому, тому ми вивчили існуючі технічні можливості і вирішили використати для цього платформу Teigha, так як це рішення, на мій погляд, має оптимальне співвідношення ціни та якості. Далі ми увійшли в контакт з компанією ЛЕДАС, відомої своїм досвідом розробки на платформі Teigha.»

«Ми раді розширити портфоліо нашій компанії тепер і на гірничодобувну галузь,» - сказав Олексій Єршов, генеральний директор ЛЕДАСа. - «В 2013-му році у нас було два запиту, пов'язаних з тривимірним моделюванням в шахтах, і ми раді, що один з них став реальним контрактом з компанією Chasm Consulting. Цікаво, що тепер мережа наших замовників покриває всі континенти, крім Африки та Антарктиди.»

«Цей проект був досить скромним за обсягом, так як ми реалізували його на базі вже існуючої компетенції, що дозволило скоротити цикл розробки,» - сказав Іван Риков, директор по технології компанії ЛЕДАС. - «Ми розглядаємо нашу компетенцію в DXF/DWG в якості одного з важливих переваг нашої компанії як провайдера сервісних послуг по розробці. ЛЕДАС заклав основи цієї компетенції у 2009-2010 роках в рамках спільного з Open Design Alliance проекту за підтримки геометричних обмежень у Teigha, і продовжив стратегічним партнерством з Бриксис, виконавши близько десятка проектів за тематикою DXF/DWG.»

Про компанії Chasm Consulting
Chasm Consulting розробляє і продає ПО Ventsim для моделювання вентиляції та інших фізичних процесів. Послуги Chasm Consulting за підтримки включають установку нових вентиляційних мереж, оптимізацію їх параметрів з точки зору екології, консультування в питаннях зменшення витрат на вентиляцію, експертну оцінку нових проектів шахт або проектів змін існуючих шахт, а також організацію тренінгів по використанню ЗА Ventsim і його адаптації до специфічних потреб замовника.
Про компанії ЛЕДАС
Компанія ЛЕДАС - закрите акціонерне товариство, засноване у 1999 році фахівцями науково-дослідних лабораторій Російської Академії Наук. ЛЕДАС займається розробкою на замовлення інженерного програмного забезпечення та консалтинговими послугами. Головний офіс компанії розташований в Академмістечку, що дозволяє підтримувати близькі відносини з більш ніж 30 інститутами Академії Наук і Новосибірським Державним Університетом. Більше інформації можна отримати на веб-сайті www.ledas.com.

Контакти для преси: info@ledas.com Телефон: 7 383 335 6504.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт