Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

CGTech випустила версію 7.3 програми VERICUT.

CGTech випустила версію 7.3 програми VERICUT

Компанія CGTech випустила версію 7.3 програмного продукту VERICUT - для моделювання та оптимізації обробки на верстатах з ЧПУ. Додаткова функціональність VERICUT 7.3 значно збільшує продуктивність і спрощує роботу інженера-технолога з розробки керуючих програм для верстатів з ЧПУ.
Основні зміни в Vericut 7.3:
Поліпшення користувальницького інтерфейсу:
  • дуже гнучкий настроюється інтерфейс VERICUT в версії 7.3 представлений новими іконками, розмір яких можна вибирати. Також є кілька колірних тим, кожне вікно і іконку можна приховати або показати. Вікно "Обране" може стримати найменування часто використовуваних папок і файлів, які можна перетягнути в проект. Ця опція дозволяє знаходити і відображати в моделях ребра без зниження швидкості симуляції. Цими подіями (такі як "Collisions", "Warnings", "Tool changes", "End of each setup") можна керувати безпосередньо в діалозі NC Program. Користувач може додавати, переміщати, видаляти, або тимчасово забороняти події, які припиняють процес симуляції.
Швидкість розрахунку зіткнень У версії 7.3 швидкість розрахунку симуляції в ситуаціях потенційних зіткнень збільшилася приблизно в 10 разів. Це досягнуто за рахунок використання нових алгоритмів. Інтеграція з CAD/CAM/PLM

VERICUT працює в якості окремого додатка, але все частіше його використовують у сукупності з передовими системами CAD/CAM/PLM. У версії VERICUT 7.3 були зроблені доопрацювання щодо поліпшення взаємодії VERICUT з Dassault Systems CATIA, Siemens PLM NX, Delcam PowerMill, Vero Edgecam і OPEN MIND hyperMILL. Додаткові зміни ( у порівнянні з версією VERICUT 7.2)

  • можливість перетягування файлів між вікнами для здійснення швидких налаштувань. Reviewer VERICUT об'єднує весь функціонал NC Review в окремій програмі перегляду, і не вимагає ліцензії.

Про компанії CGTech

Розташована у місті Ірвін, штат Каліфорнія, США, компанія CGTech спеціалізується на симуляції, оптимізації, верифікації та аналізі поведінки верстатів і оброблювальних центрів з ЧПУ. Починаючи з 1988 року, продукт VERICUT від компанії CGTech став виробничим стандартом у моделюванні роботи обладнання з ЧПУ, головними завданнями якого стали виявлення помилок, ймовірних зіткнень, або ділянок з втратою продуктивності ( areas of inefficiency). Офіси і дистриб'ютори широко поширені по всьому світу, ЗА VERICUT використовується компаніями різних масштабів, включаючи аерокосмічну галузь, нафтогазову, та енергетичну.

Отримати докладну інформацію Ви можете на сайті компанії CGTech по посиланню cgtech.co.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт