Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

На ВАТ "МЗКТ" відбулася чергова нарада Координаційної ради проекту "BASIS".

На ВАТ "МЗКТ" відбулася чергова нарада Координаційної ради проекту "BASIS"

На другому нараді Координаційної ради були розглянуті питання з поточним етапами проекту, і визначено завдання на наступний звітний період.

В рамках Етапу 2 "Підвищення ефективності використання 3D моделювання. Наскрізна ланцюжок розробки на базі 3D" і Етапу 3 "Електронний архів. Управління бібліотеками ПКІ" виконані наступні заплановані роботи: завершення базового навчання Ключових користувачів конструкторських підрозділах. В ході запуску Етапу 4 "Автоматизація розробки маршрутно-операційних технологічних процесів" стартувала підготовка Технічної специфікації.

Інші роботи з перерахованих Етапів виконуються у відповідності з узгодженим планом-графіком проекту. Зауважень до ходу та якості виконання робіт немає.

За поточними Етапами були підтверджені завдання і контрольовані результати, які повинні бути досягнуті до наступного звітного періоду: завершення підготовки пілотного проекту №1.д.

Про проект "BASIS"

Спільний проект ВАТ "МЗКТ" і Pro|TECHNOLOGIES по створенню в МЗКТ комплексної системи автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва на базі програмних продуктів PTC: Creo, Windchill, Arbortext. Метою проекту є підвищення ефективності конструкторсько-технологічної підготовки і супроводу виробництва виробів ВАТ «МЗКТ» за рахунок: скорочення термінів і загальних витрат на КТПП, підвищення якості виробів, зниження матеріаломісткості, підвищення ступеня уніфікації застосовуваних деталей, зниження кількості змін, підвищення ефективності планування і управління, збереження накопиченого досвіду.

ПРО МЗКТ

Відкрите акціонерне товариство "МІНСЬКИЙ ЗАВОД КОЛІСНИХ ТЯГАЧІВ" - підприємство, що спеціалізується на випуску дорожніх і позашляхових автомобілів великої вантажопідйомності та причіпної техніки, а також спеціальних колісних шасі під монтаж самого різноманітного обладнання для підприємств і транспортних організацій будівельного, нафтогазового та машинобудівного комплексів.

Детальніше про МЗКТ на сайті http://www.mzkt.by/

Про компанії Pro/TECHNOLOGIES

Pro|TECHNOLOGIES - інженерно-консалтингова компанія - системний інтегратор в області поставки PLM-рішень. Компанія є одним з основних постачальників професійних послуг та технологій в області інженерних комунікацій, обслуговування підприємств у виробництві та інших промислових областях, таких як: товари народного споживання.

Для вирішення поставлених завдань ми використовуємо тільки кращі, найбільш ефективні і перевірені рішення: Creo Parametric, Windchill, Arbortext, Mathcad Prime, Vericut, NCG CAM, FloEFD, а також кращі методики їх впровадження і використання.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт