Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія APPIUS розширює інтеграційні можливості Інженерного довідника з SolidWorks.

Компанія APPIUS розширює інтеграційні можливості Інженерного довідника з SolidWorks

У новій версії 2.7.4 PLM-компонента для CAD-системи SolidWorks розширений рівень інтеграції з Інженерним довідником, доданий інтерфейс налаштування параметрів PLM-компонента і механізм контролю запису архівних документів.

Для виключення можливості перезапису відредагованій моделі, яка перебуває в стані «архів», тепер блокується кнопка «Зберегти» в системі управління інженерними даними 1С:PDM при відкритті моделей і креслень для внесення змін, які потім будуть збережені ревізією. Кнопка «Зберегти» не блокується для знову поміщених моделей, а також моделей, відкритих з 1С:PDM без прапора «Відкрити для створення ревізій».

У версії 2.7.4 оптимізована робота більшості функцій PLM-компонента швидкості роботи, таких як функції відкриття, синхронізації і скасування змін.

При виборі матеріалу з Інженерного довідника реалізовані функції поділу матеріалу на марку, сортамент і типорозмір. Тепер перед початком роботи можна вибрати, як саме буде формуватися обмежувальний перелік матеріалів в SolidWorks: з поділом на властивості або ні.

Перший випадок передбачає, що в обмежувальний перелік довідника SolidWorks при застосуванні матеріалу заноситься марка з її параметрами. Сортамент і типорозмір заносяться в властивості конфігурації моделі, для якої призначається матеріал. Таким чином, в довіднику SolidWorks зберігається марочник матеріалів.

Другий випадок передбачає экземплярное призначення матеріалу. У цьому випадку, довідник матеріалів SolidWorks заповнюється на основі переліку вживаності Інженерного довідника примірником матеріалу, що містить марку, сортамент і типорозмір. При приміщенні даних в 1С:PDM матеріал, розділений на марку, сортамент і типорозмір, об'єднується для відповідності застосованому в Інженерному довіднику матеріалу.

Версія 2.7.4 PLM-компонента для SolidWorks надається підприємствам, користувачам рішення 1С:PDM, безкоштовно в рамках технічної підтримки.

APPIUS

Інженерно-консалтингова компанія, провідний російський розробник PLM-рішень на платформі 1С:Підприємство 8. Рішення компанії APPIUS призначені для ефективного управління підприємством як єдиним комплексом і дозволяють включити конструкторські і технологічні підрозділи в Єдиний Інформаційний Простір підприємства.

Контактна інформація:

тел./факс (495) 916-71-56
Адреса: 125130, Москва, Старопетрівське проїзд, 7А
info@appius.ru
www.appius.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт