Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новий модуль від компанії Bentley додасть в Bentley Map V8i підтримку Гостів .

Новий модуль від компанії Bentley додасть в Bentley Map V8i підтримку Гостів

Модуль Russian Map Kit (Російська топографічна схема) дозволяє користувачам швидко і просто створювати топографічну символіку, що відповідає державним стандартам.

МОСКВА - 30 січня 2014 р. Сьогодні компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила про випуск нового модуля для своєї геоінформаційної системи Bentley Map V8i. Модуль, який отримав назву Russian Map Kit (Російська топографічна схема), дозволяє користувачам легко створювати елементи топографічних планів у відповідності з вимогами Гостів, що застосовуються в країнах СНД відносно загальних і технічних характеристик і норм безпеки. Ця схема включає в себе опис площинних, лінійних і точкових об'єктів, в тому числі вид межі полігону, тип заливки, стиль ліній, шрифти і символіку.

Над створенням модуля компанія Bentley Systems працювала спільно з факультетом географії та геоекології Спбду. Свого часу фахівці факультету стали одними з перших російських користувачів Bentley Map, і на сьогоднішній день вони мають за плечима більш ніж 15-річний досвід роботи з цією системою.

Модуль Russian Map Kit включає в себе відповідну державним стандартам символіку для створення топографічних планів у масштабах 1:500, 1:1000, 1:2000 і 1:5000. Новий функціонал буде доступний користувачам всіх трьох версій Bentley Map - Bentley Map PowerView, Bentley Map (в автономному режимі і в рамках платформи MicroStation) і Bentley Map Enterprise - як у Росії, так і в Казахстані.

Ключові особливості Bentley Map:

  • Широкі можливості картографування. Основним завданням Bentley Map є створення і збереження геопросторової інформації у процесі управління інфраструктурними об'єктами протягом усього життєвого циклу. Так, наприклад, інтуїтивні інструменти редагування тривимірних об'єктів дозволяють створювати високоякісні просторові дані, а функція Geospatial Administrator забезпечує гнучкість у налаштуванні. Іншими словами, Bentley Map надає користувачам можливість створення будь-якої ГІС-оболонки.
  • Взаємодія. Рішення Bentley Map спрощує інтеграцію даних, що виражається не тільки в підтримці експорту та імпорту файлів в інші формати, але і в можливості підключення потрібного файлу «на льоту» - наприклад, для коригування меж області.
  • Повна/точна (на розсуд користувача) інформація на виході. Bentley Map підтримує високу точність вихідних даних завдяки MicroStation, а також публікацію карток і роздруківок у форматі PDF (з тривимірними зображеннями, закладками та посиланнями). Крім того, користувачам автономної версії Bentley Map Bentley Map Enterprise доступні широкі можливості доопрацювання карт, у тому числі кольороподіл, гнучке розміщення тексту, створення ореолу, а також лінійна і радіальна градієнтна заливка.

щоб отримати Додаткові відомості про Bentley Map V8i можна отримати на сайті www.bentley.com/ru-RU/Products/Bentley Map/.

Про компанії Bentley Systems, Incorporated

Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, виробників і власників інфраструктури. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів за допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії для проектування і моделювання інфраструктури на платформі MicroStation, для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп на платформі ProjectWise, а також для управління інфраструктурними об'єктами на платформі AssetWise - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються по всьому світу. Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії становить 500 млн дол. США. З 2005 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

щоб отримати Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley., Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб приєднатися до міжнародному професійному співтовариству, відвідайте сайт Be Communities - місце знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури.

Рейтинг провідних приватних і державних власників інфраструктурних об'єктів в світі Bentley Infrastructure 500, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

Контакти для преси: Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com

Наша сторінка у Twitter: @BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт