Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Intergraph вітає нового директора російського відділення PP.

Intergraph вітає нового директора російського відділення PP.

Протягом 8 років Андреас Вайсбекер був директором EPLAN Росія, СНД та Балтії. Є випускником Університету Прикладних наук міста Оффенбурга (факультет управління бізнесом та бізнес-школи Санкт-Галенського університету.

Андреас Вайсбекер звернувся до користувачів Intergraph: «Користуючись нагодою, хочу від імені керівництва компанії Intergraph і від себе особисто подякувати вам за співпрацю і побажати всім успіхів та досягнення поставлених планів у 2014 році. Застарілі виробництва вимагають модернізації, дефіцит потужностей і потреба в більш якісному кінцевому продукті змушують задуматися про будівництво нових об'єктів. Вже не одне десятиліття продукти і послуги Intergraph PP. Потреба в EPC компаніях зростає кожен день, і вже в найближчому майбутньому лише компанії, що надають повний спектр послуг, зможуть успішно конкурувати на ринку за більш або менш суттєві проекти. Intergraph пропонує сьогодні на ринку самі передові і інноваційні технології проектування повного циклу, а також рішення для управління та інформаційного супроводу всіх стадій споруди і експлуатації промислових об'єктів у відповідності зі стандартом ИСО15926.

Я сподіваюся на плідну співпрацю з Вами в цьому році і на спільне просування нових технологій. Тільки той, хто сьогодні замислюється про завтрашній день, має шанс зайняти завтра лідируючі позиції»

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2016 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед розробників програмних рішень для проектування промислових об'єктів.

Про Корпорації Intergraph

Корпорація Intergraph - світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень.

Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі "Nordic exchange" (тікер "HEXAB"), а також на біржі "Swiss Exchange" (тікер "HEXN"). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.ru

КОНТАКТНА ОСОБА: Олександра Сгибова

Фахівець з маркетингу 7(917)585-79-81 Alexandra.sgibova@intergraph.com .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт