Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

nanoCAD СПДС Залізобетон 2.0 - впевнене просування вперед.

nanoCAD СПДС Залізобетон 2.0 - впевнене просування вперед

Компанія «Нанософт» оголошує про вихід нового програмного продукту nanoCAD СПДС Залізобетон 2.0, призначеного для автоматизації оформлення 2D-креслень проектних марок ЯЖ і КЖИ.

Назва продукту як і раніше відображає функціональні складові продукту.

Програмне забезпечення nanoCAD СПДС Залізобетон 2.0 - це:

  • оновлена платформа nanoCAD 5.0 з базовими інструментами креслення (відрізки, дуги, полілінії, тексти, розміри, блоки, інструменти редагування та роботи з шарами і т.д.).0 виноски, позначки рівня, координаційні осі, стіни, вікна, двері, специфікації, формати і т.д.).0.

«nanoCAD СПДС Залізобетон 2.0 має дуже простий інтерфейс, не перевантажений діалоговими вікнами і заснований на параметричних залежностях, що виключають можливість появи помилок на стадії формування специфікацій і відомостей. Друга версія продукту істотно доповнено інструментами схематичного армування, яких явно не вистачало в першій версії, - коментує керівник проекту СПДС Світлана Капарова. - Додані інструменти розкладки сіток, каркасів з довільним площами та напрямками. Крім того, з'явилися закладні вироби та сітки по ГОСТ. Згідно з побажаннями користувачів шаблони формуються специфікацій тепер доступні для редагування».

nanoCAD СПДС Залізобетон зберігає розробляються креслення у файл формату DWG, який може бути переданий суміжним підрозділам.

Вартість nanoCAD СПДС Залізобетон

Програма поширюється за двома схемами продажу: абонементна версія (вартість одного робочого місця - 19 000 рублів на рік) або коробкова (вартість одного робочого місця - 52 500 рублів).

Придбати nanoCAD СПДС Залізобетон ви можете через дилерську мережу компанії «Нанософт».

Як отримати тестову версію?

Якщо ви вперше вставляєте програмні продукти ЗАТ «Нанософт», вам потрібно пройти нескладну реєстрацію на сайті www.nanocad.ru.

Після реєстрації ви отримаєте можливість завантажити дистрибутив програмного продукту і отримати в Особистому кабінеті (розділ "Управління ліцензіями") серійний номер для установки програми.

Для навчальних закладів доступні річні навчальні версії програми (після схвалення реєстрації).

Про компанії «Нанософт»

ЗАТ «Нанософт», російська компанія, створена в 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки і поширення програмного забезпечення. Серед продуктів компанії - унікальна безкоштовна платформа nanoCAD для розробників САПР-додатків. На платформі nanoCAD базуються всі власні програмні розробки ЗАТ «Нанософт». ЗАТ «Нанософт» є дистриб'ютором рішень CSoft Development, Graphisoft, Altium Limited, НТП «Трубопровід»,Trimble, PTC в Росії і країнах СНД.

www.nanocad.ru - сайт компанії

www.forum.nanocad.ru - конференція користувачів

www.twitter.com/nanocad - twitter-канал

www.youtube.com/nanocad - відео-канал

www.developer.nanocad.ru - клуб розробників nanoCAD

Контакти для ЗМІ:

Катков Сергій, Євгенія Зикова
Тел.: 7(495)645-8626, доб.121
E-mail: news@nanocad.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт