Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PGI 2014 забезпечує новий рівень продуктивності і простоти програмування у високопродуктивних обчисленнях.

PGI 2014 забезпечує новий рівень продуктивності і простоти програмування у високопродуктивних обчисленнях

У новій версії додана підтримка можливостей OpenACC 2.0 для графічних прискорювачів NVIDIA і AMD. Також вона забезпечує приріст продуктивності для систем на базі багатоядерних процесорів x64

САНТА-КЛАРА, Каліфорнія - PGI кращий набір потужних распараллеливающих компіляторів та інструментів розробки, тепер підтримує новітню версію стандарту програмування OpenACC на платформах з прискорювачами.

Доступний вже сьогодні набір PGI® 2014 Компілятори and Tools включає нові можливості для програмування недавно представлених графічних прискорювачів NVIDIA® Tesla® K40 з допомогою версії 2.0 специфікацій паралельного програмування на базі директив OpenACC. Крім того, він вперше отримав підтримку OpenACC для GPU і APU AMD Radeon.

«Ми вражені можливостями PGI витягувати продуктивність дискретних GPU і APU AMD з допомогою OpenACC, - каже Суреш Гопалакрішнан (Suresh Gopalakrishnan), віце-президент і директор по серверних рішень в AMD. - Це допоможе нам усунути залишилися перешкоди на шляху до масштабного використання прискорювачів і відокремити вибір моделі програмування прискорювача від вибору самого прискорювача».

Ключові особливості PGI 2014 Компілятори and Tools:

  • OpenACC 2.0 Features - Нативні компілятори PGI Accelerator для Fortran 2003, C99 і C тепер підтримують основні можливості OpenACC 2.0, включаючи стандартні директиви (процедурні звернення до прискорювачів) та інші.
  • Нові розширення NVIDIA® CUDA® Fortran - Додана підтримка версії 5.5 платформи паралельного програмування NVIDIA CUDA, атомарні функції CUDA і налагодження на пристрої за допомогою Allinea DTT і TotalView з Rogue Wave.
  • Безкоштовний PGI для OS X - Компілятори Fortran 2003 і C99 з усіма PGI оптимизациями для багатоядерних процесорів x64, налагодження в командному рядку і спрощена онлайн-документація (доступність - лютий).

Компілятори PGI 2014 забезпечують на 75% вище продуктивність в новітньому тестовому пакеті SPEC® OMP2012 порівняно з GCC на новітніх багатоядерних x64 процесорах Intel і AMD з підтримкою AVX. Набір компіляторів та інструментів PGI 2014 також включає повну підтримку Fortran 2003, додаткові можливості Fortran 2008, оновлені бібліотеки, підтримку новітніх операційних систем і повноцінний набір нових і оновлених прикладів кодів і навчальних матеріалів.

Повний список можливостей PGI 2014 Компілятори and Tools дивіться тут: http://www.pgroup.com/support/new_rel.htm.

«Застосування прискорювачів у високопродуктивних обчисленнях вже отримало широке поширення, - говорить Дуглас Майлз (Douglas Miles), директор PGI Software NVIDIA. - Разом з PGI 2014 ми робимо ще один великий крок до надання розробникам незалежних від платформи інструментів програмування багатоядерних прискорювачів, які забезпечать чудову продуктивність на різних платформах без необхідності ретельної налаштування під конкретний пристрій».

Набір PGI 2014 доступний вже сьогодні безпосередньо у NVIDIA і авторизованих продавців. Безкоштовна 30-денна випробувальна версія PGI 2014 доступна для нових користувачів на сайті www.pgroup.com. Вимагається реєстрація.

ПРО PGI Software

що Належить компанії NVIDIA бренд PGI Software - це високопродуктивні распараллеливающие компілятори та інструменти для Fortran, C і C для робочих станцій, серверів і кластерів на базі x64-процесорів від Intel і AMD, а також HPC прискорювачів від NVIDIA і AMD. Детальніше на сайті www.pgroup.com, email sales@pgroup.com або по телефону (503) 682-2806.

Слідкуйте за новинами NVIDIA:

Про компанії NVIDIA

http://www.nvidia.ru, http://nvidianews.nvidia.com і http://blogs.nvidia.com.

Окремі заяви даного прес-релізу, включаючи, але не обмежуючись ними, згадки про особливості, можливості, вплив, переваги та доступності PGI 2014 Компілятори and Tools, наводяться з розрахунком на майбутнє і можуть бути змінені в результаті обставин і ризиків, що призводять до результатів, матеріально відмінним від очікуваних. Такі обставини і ризики включають розробку більш швидкої або ефективної технології, використання CPU для паралельних обчислень, конструкторські, виробничі або програмні помилки, вплив технологічного розвитку і конкуренції, зміни в перевагах і вимогах покупців, вибір інших стандартів або продуктів конкурентів покупцями, зміни в стандартах галузі та інтерфейси, несподіване зниження продуктивності наших продуктів або технологій при інтеграції в системи, а також інші ризики, вказуються час від часу у звітах, які NVIDIA надсилає в Комісію з цінних паперів і біржових операцій, включаючи звіт по формі 10-Q за фінансовий період, закінчився 27 жовтня 2013 року. Копії звітів для SEC опубліковані на нашому сайті та доступні у NVIDIA безкоштовно. Дані, що відносяться до майбутнього заявою, не відносяться до майбутньої продуктивності, а тільки до поточного моменту, і, крім випадків, встановлених законом, NVIDIA не несе відповідальність за оновлення таких заяв, щоб відобразити майбутні події чи обставини.

© Компанія NVIDIA®, 2014. Всі права захищені. NVIDIA, логотип NVIDIA CUDA, PGI і Tesla є товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками компанії NVIDIA в США і/або інших країнах. Усі інші назви компаній і/або продуктів можуть бути товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками відповідних власників. Функції, ціни, наявність і специфікації можуть бути змінені без попередження.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт