Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Впровадження комплексної інформаційної системи управління (PLM ERP) «Волгоградської машинобудівної компанії «ВгТЗ» .

Впровадження комплексної інформаційної системи управління (PLM ERP) «Волгоградської машинобудівної компанії «ВгТЗ»

Для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва ТОВ «Волгоградська машинобудівна компанія «ВгТЗ» упровадила систему «1С:PDM Управління інженерними даними». C листопада 2013 р. система передана в промислову експлуатацію.

ТОВ «ВМК «ВгТЗ» - російський розробник і виробник бойових машин десанту. Підприємство входить в Машиностроительно-індустріальну групу «Концерн «Тракторні заводи».

В системі 1С:PDM конструкторами були створені електронні структури вироблених виробів (склади виробів варіюються від 950 до 25000 ДСЕ). Працівники архіву відсканували наявні креслярсько-конструкторську документацію і «прикріпили» скан-копій ЧКД до елементів системи 1С:PDM (в одній з ЕСІ налічується близько 12000 прикріплених файлів скан-копій ЧКД).

У процесі впровадження були розроблені всілякі звіти з відстеження продуктивності роботи користувачів в системі, що дозволило проводити оперативний моніторинг виконуваних робіт керівникам функціональних підрозділів.

Технологи і нормировщики ввели «Укрупнені технологічні процеси» до створених раніше расцеховочным маршрутами. «Укрупнений технологічний процес» - це перелік технологічних операцій із зазначенням робочого центру, на якому виконується операція, штучного часу, норми витрати основного матеріалу. Наприклад, по одному з виробів була додана маршрутна технологія (близько 8000 маршрутів для створення нового виробу і 7000 - для ремонту запчастин). На момент первинного наповнення бази - це вимушений захід для прискорення введення даних, необхідних для планування і розрахунку нормативної собівартості. Надалі укрупнені технологічні процеси будуть доповнені всій відсутньої інформацією, необхідною для формування комплекту технологічної документації.

У міру необхідності проводився введення нових одиничних і типових технологічних процесів. Працівники технологічного архіву сканували технологічну документацію, а також креслення спецобладнання, і додавали файли скан-копій до елементів системи 1С:PDM.

На даний момент відпрацьовуються схеми електронного узгодження змін конструкторсько-технологічних даних.

Для спрощення і полегшення роботи на підприємстві використовуються такі програмні продукти для системи 1С:PDM, як «Редактор маршрутів», «Редактор «Маршрутна карта», «ERP-компонент 1С:PDM з розрахунком нормативної собівартості».

Впровадження проводилося силами групи компаній ТОВ «Інформ Стандарт» за методичної і технічної підтримки спеціалістів відділів розробки і впровадження компанії APPIUS.

Вигоди, отримані підприємством від впровадження 1С:PDM:

  • Забезпечена якісна організація праці в єдиній середовищі фахівців за різними функціональними напрямками.
Група компаній «Інформ Стандарт»

Утворена в 2007р. як спеціалізоване підприємство, в функції якого входить діяльність щодо інформаційно-технологічного забезпечення підприємств Концерну "Тракторні заводи".

Контактна інформація: тел./факс + 7 (8352) 240-631 Адреса: 428000, Росія, Чуваська Республіка, м. Чебоксари, пр. Миру 1 1c@informstandart.ru, www.informstandart.ru

APPIUS
www.appius.ru) - інженерно-консалтингова компанія, провідний російський розробник PLM-рішень на платформі 1С:Підприємство 8.

Рішення компанії APPIUS призначені для ефективного управління підприємством як єдиним комплексом і дозволяють включити конструкторські і технологічні підрозділи в Єдиний Інформаційний Простір підприємства.

Контактна інформація:
тел./факс (495) 916-71-56
Адреса: 125130, Москва, Старопетрівське проїзд, 7А
info@appius.ru, www.appius.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт