Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЛЕДАС інтегрував свою технологію порівняння геометрії з геометричним ядром C3D.

ЛЕДАС інтегрував свою технологію порівняння геометрії з геометричним ядром C3D

Санкт-Петербург і Новосибірськ, Росія: 3 березня 2014 - ЛЕДАС, провідний розробник обчислювальних компонент для САПР та постачальник послуг з розробки в області інженерного та АСКОН, російський лідер в розробці машинобудівних і архітектурних САПР і творець геометричного ядра C3D, оголосили про інтеграцію нової технології LEDAS Geometry Comparison c ядром C3D. Тим самим вперше геометричне ядро АСКОН було інтегровано З компонентного класу, а не в звичайно-користувальницькі САПР-системи.
LEDAS Geometric Comparison

Технологія LEDAS Geometry Comparison дозволяє визначати відмінності між геометричними моделями. Це можуть бути різні ревізії однієї і тієї ж моделі, файли однієї і тієї ж моделі, породжені в різних САПР, полігональні та NURBS-подання однакової геометрії, або файли даних на різних етапах обробки тривимірної моделі. Порівняння 3D-моделей вимагає виконання безлічі елементарних операцій, які, як правило, виробляються тривимірними геометричними ядрами, прикладом яких є C3D.

Історія геометричного ядра C3D сходить до 1995 року, коли в АСКОН стартував проект по створенню власної тривимірної САПР. Вихід ядра на світовий ринок як самостійного компонента відбувся в 2012 році на Міжнародному конгресі COFES в штаті Арізона, США. Протягом 17 років між цими часовими точками відбувалося постійне поліпшення можливостей C3D, так і його якості, в тісній взаємодії з користувачами самої популярної російської САПР КОМПАС-3D, основою якої є ядро C3D.

Розробка технології LEDAS Geometry Comparison була анонсована лише в минулому році, в той час як команда ЛЕДАСа має багаторічний досвід в обчислювальних технологіях і тривимірному моделюванні. ЛЕДАС відомий більше за все своїм довгостроковим співробітництвом з досліджень і розробок з компанією Dassault Systemes, світовим лідером САПР, а також створенням і виведенням на ринок геометричних решателей LGS 2D і 3D, які були ліцензовані багатьом постачальникам САПР-систем, та права на які у 2011 році придбала бельгійська компанія Bricsys/Menhirs.

«Ми вже давно знайомі з ядром C3D, наша команда серйозно освоїла його під час спільного проекту з інтеграції C3D справив позитивне враження під час випробувань у рамках проекту LEDAS Geometry Comparison, особливо підкреслю стабільність його роботи і реактивність технічної підтримки. ЛЕДАС має press@ascon.ru
Телефон/факс: 7 (495) 784-74-92
www.ascon.ru

Про компанії ЛЕДАС

ЗАТ «ЛЕДАС» - приватна компанія по розробці інженерного програмного забезпечення, заснована в 1999 р. Є виробником наукоємних і високотехнологічних компонент для САПР та систем тривимірного моделювання. ЛЕДАС надає широкий спектр послуг з розробки пз для світового ринку CAD/CAM/CAE/PDM на замовлення. Компанія розташовується в Новосибірському науковому центрі і є резидентом Технопарку Новосибірського Академмістечка.

Контакти для преси

Відділ маркетингу ЛЕДАС
Тел: 7 383 335 6504
Факс: 7 383 335 6256
email:info@ledas.com
web: www.ledas.com

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт