Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

L'or.

l'or.A. світовий лідер у виробництві косметики, вибрала створену компанією Siemens систему Teamcenter® з метою оптимізації процесів розробки упаковки, скорочення термінів виходу виробів на ринок, а також підвищення якості та інноваційності виробів. Teamcenter - найбільш широко застосовувана PLM-система в світі - буде впроваджена в компанії L'oreal в якості глобальної корпоративної середовища управління даними про виріб. З Teamcenter стануть працювати всі фахівці, що займаються розробкою випускається компанією продукції. Система Teamcenter розроблена підрозділом компанії Siemens PLM.

«Вибір рішення від компанії Siemens заснований на ретельному порівняльної оцінки пропозицій основних учасників ринку PLM», - розповідає Мартін Рейн (Martin Rhein), виконавчий директор компанії l'or. «Ми вибрали Teamcenter завдяки широті охоплення даного пакету PLM-рішень, можливості його налаштування у відповідності з застосовуваними в l'or. На вибір вплинула і висока компетентність фахівців компанії Siemens PLM Software, виявлена в ході нашої оцінки можливостей системи. Крім того, Siemens - це велика і фінансово стійка компанія, відома своїми інноваціями. Це дає нам ще більшу впевненість у можливостях Siemens».

«Система Teamcenter компанії Siemens PLM Software дозволить оптимізувати наші процеси розробки та виробництва виробів», - вважає Філіп Тювье (Philippe Thuvien), директор по розробці упаковки компанії l'or. «Вона допоможе нам обмінюватися проектами упаковки та інноваційними ідеями між різними інженерними службами, забезпечить стандартизацію технічних вимог, а також скоротить терміни розробки та знизить собівартість виробів. Крім того, ми зможемо фіксувати наше корпоративне «ноу-хау» і керувати ним, що є міцним фундаментом для створення майбутніх інновацій і зростання бізнесу».

«Рішення компанії L'oreal впровадити систему Teamcenter в якості корпоративного стандарту - приємне підтвердження того факту, що ми пропонуємо потужну і відкриту PLM-платформу для виробників споживчих товарів», - заявив Чак Гриндстафф (Chuck Grindstaff), голова ради директорів і президент компанії Siemens PLM Software. «Siemens PLM Software рада можливості стати партнером компанії L'oreal. Ми раді надати рішення, що підтримує інновації і забезпечує ефективне управління складною інформацією, як того потребує сьогоднішній ринок».

Для отримання додаткової інформації по PLM-систем відвідайте сайт www..siemens.com/plm.
Ми в Twitter: www.twitter.com/siemens_press.

Сектор індустрії Siemens (Ерланген, Німеччина) - провідний світовий постачальник інноваційних та екологічно безпечних виробів і рішень для промисловості. Сектор пропонує наскрізні технології автоматизації, промислове програмне забезпечення, що володіє величезним досвідом роботи на вертикальних ринках і надає технічні послуги, що підвищують продуктивність, ефективність і гнучкість роботи замовників. У всьому світі число співробітників сектору перевищує 100000 осіб. Сектор індустрії складається з наступних підрозділів: Industry Automation (промислова автоматизація), Drive Technologies (технології приводів), Metals Technologies (металургія), і служба післяпродажного обслуговування клієнтів. Додаткова інформація представлена на сайті http://www.siemens.com/industry

Примітка: Siemens і логотип Siemens є зареєстрованими товарними знаками Siemens AG. Teamcenter є товарним знаком або зареєстрованим товарним знаком компанії Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. або її філій в США та інших країнах. Всі інші товарні знаки, зареєстровані товарні знаки або знаки обслуговування є власністю їх власників.

Попередній контакт
Клаудіа Ланзингер (Claudia Lanzinger)
49 (0) 69 480052 404
claudia.lanzinger@siemens.com .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт