Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Ексклюзивні умови поставки DFMPro для користувачів SolidWorks.

Ексклюзивні умови поставки DFMPro для користувачів SolidWorks.

На минулому форумі SolidWorks World в Сан-Дієго компанії SolidWorks Russia і Geometric Ltd. уклали угоду про подальший розвиток співробітництва в галузі поставок технологій Geometric Ltd. на російський ринок. Зокрема прийнято рішення про надання спеціальних умов постачання програмного модуля аналізу технологічності виробів DFM Professional для користувачів, які володіють актуальними версіями Програмного комплексу SolidWorks.

DFM Professional - спеціалізований модуль аналізу технологічності деталей виконує аналіз технологічності литих, листових і механічно оброблюваних деталей по десяткам настроюються критеріїв. Виконується аналіз не тільки геометрії деталі, але і її атрибутів, наприклад, допустимість застосування призначеного матеріалу деталі.

завдання, які Вирішуються:

  • Аналіз технологічності литих і штампованих деталей. Порушення вимог мінімальної товщини, наявність гострих кутів, близькість отворів до стінок виливки, облік вимог до геометрії монтажних виступів і ребер жорсткості.

  • Аналіз технологічності механічної обробки. Пошук глибоких кишень з малими радіусами в кутах, вузьких глибоких зон, стінок із змінним нахилом, кишень з фасками на дні, аналіз правильності форми і розташування шпонкових пазів і так далі.

  • Аналіз технологічності листових деталей. Перевірка мінімального діаметра отворів, розташування отворів щодо згинів, геометрії облямівок, мінімальних довжин фланців і багато іншого.

  • Аналіз збирання вироби, зокрема аналіз взаємної відповідності з'єднуваних деталей.

  • Настроюються правила аналізу технологічності. Створення своїх критеріїв аналізу деталей будь-яких типів, створення пакетних процедур аналізу.

SolidWorks Russia
Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.
Geometric Ltd.
Один з найбільших розробників ПЗ для проектування виробів промислового виробництва. Включає 13 дослідних центрів і підрозділів розробки ПО в США, Канаді, Індії, Японії, Франції, Німеччини, Швеції. У 2014 році організація святкує ювілей - 20 років роботи на міжнародному ринку в якості незалежної компанії.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт