Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Tekla прискорює процес інформатизації будівництва з новою версією системи моделювання Tekla Structures 20.

Компанія Tekla прискорює процес інформатизації будівництва з новою версією системи моделювання Tekla Structures 20

tekla 20 1

АТЛАНТА - 12 березня 2014 - Tekla - провідна компанія з розвитку інформаційного моделювання в області проектування і будівництва, - випустила сьогодні Tekla Structures 20. Остання версія системи інформаційного моделювання від Tekla підвищить ефективність процесу проектування та будівництва через кращу організацію інформаційних моделей, управління завданнями при виробництві і позбавлення від просторових колізій в конструкції. Технологічні моделі, створені з Tekla, дозволяють задіяти більше інформації, ніж коли б то не було.

Поки інформаційне моделювання впроваджується в процеси проектування і будівництва, зростає складність конструкцій, які вимагають більш досконалих технологій. В цих умовах, обмін інформацією стає все більш важливою частиною будівельного процесу. Tekla Structures 20 адекватно відповідає вимогам ринку через зростання здатності утримувати в одній моделі великі обсяги інформації, необхідної для виробництва і зведення складних конструкцій.

Нові можливості для кращого управління інформацією

Tekla Structures 20 дозволяє зробити гнучким та інформаційно-насиченим процес моделювання, при цьому зменшуючи кількість ручних операцій з даними. Потоки інформації розподіляються більш ефективно при проектуванні, виробництві та будівництві. Tekla надає більше зв'язків з розрахунковими комплексами для виключення проблем взаємодії та інших технічних бар'єрів серед команд, що працюють на проектом і використовують різні програмні комплекси.

Для полегшення роботи з великими обсягами інформації, необхідної для виробництва і зведення сучасних конструкцій, Tekla Structures 20 також містить у собі наступні покращені інструменти:

  • Організатор - дозволяє більш ефективно управляти інформацією.
  • испетчер завдань - дозволяє скласти систематичний план випуску робочої документації, виготовлення та зведення.
  • Диспетчер перевірки на колізії - дозволяє визначити, обговорити, призначити відповідального та уникнути колізії в конструкції, перш ніж вони будуть виявлені на будівельному майданчику, що дозволить зберегти час і гроші.
tekla 20 2 tekla 20 3

«Tekla Structures 20 сприяє розвитку фундаментальних процесів сьогоднішньої інформаційно-насиченою будівельної галузі», - говорить, Рісто Ряти, Виконавчий Віце-президент Tekla і Головний Менеджер Trimble Buildings. «У перспективі, будівництво - це взаємодія. Коли інформація втрачається, учасникам будівельного процесу складно взаємодіяти ефективно, щоб уникнути затримок і перевитрат. Tekla Structures 20 істотно покращує взаємодію між проектними командами через реалізацію можливості деталізації складних будівельних конструкцій, надання інструментів поліпшують хід розвитку проекту, і безшовну роботу з іншими програмними комплексами, таким чином, здійснюючи розвиток технології інформаційного моделювання для будівельної галузі».
tekla 20 4

Tekla Structures

Tekla Structures - це найбільш просунута система інформаційного моделювання на ринку. Вона використовується для створення, об'єднання та управління високо-деталізованими, точними та інформаційно-насиченими моделями будь-яких конструкцій і матеріалів. Програмні інтерфейси з іншими рішеннями і виробничими лініями дозволяють користувачам ефективно взаємодіяти в ході проекту. Для отримання додаткової інформації та завантаження Tekla Structures, будь ласка, відвідайте: www.teklastructures.com.

Tekla

Корпорація Tekla - розробник програмного забезпечення для будівництва, енергетики та об'єктів інфраструктури з 1966 року. Tekla Building .

НІП-Інформатика

Науково-інженерне підприємство - Інформатика (НІП-Інформатика) - розробник і постачальник програмних рішень для машинобудування, будівництва, гірничої справи, електроніки та електрики з 1990 року. З 2012 року компанія НВП-Інформатика є офіційним партнером корпорації Tekla на території Російської Федерації.

Замовити вебінар

Фахівці нашої компанії готові познайомити вас з можливостями нової версії Tekla Structures 20: для реєстрації на вебінар, заповніть анкету і надішліть її нам tekla@nipinfor.ru.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт