Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Запрошуємо на стенд Компанії ПОІНТ на виставці в Новому Уренгої!.

Запрошуємо на стенд Компанії ПОІНТ на виставці в Новому Уренгої!

9-10 квітня 2014 року фахівці Компанії ПОІНТ представлять напрямок GeoSolution на сьомий міжрегіональній спеціалізованій виставці «Газ. Нафта. Нові технології - Далекої Півночі».

Місце проведення: г. Новий Уренгой, Діловий центр «ЯМАЛ», вул. Ювілейна, 5.

Запрошуємо відвідати стенд № 67, де представники Компанії ПОІНТ розкажуть усім зацікавленим фахівцям про сам продукт і про комплексному впровадженні програмного рішення для дослідників - Autodesk AutoCAD Civil 3D .

Наші фахівці продемонструють реальні проекти впровадження рішення GeoSolution Professional на підприємствах Росії та СНД.

І, нарешті, буде анонсований вихід нової версії програмного комплексу GeoSolution (GS) Professional - 14.0.9.0 під версію AutoCAD Civil 3D 2014/2013/2012. Функціонал GS.Professional значно розширено порівняно з попередньою версією і включає в себе ряд удосконалень і нових можливостей. Детальніше про нової версії продукту.

Приходьте на наш стенд, і ви отримаєте відповіді на всі ваші тематичні питання!

Про виставку «Газ. Нафта. Нові технології - Далекої Півночі»
Виставка дає унікальну можливість учасникам продемонструвати свої досягнення, представити свою продукцію на ринку одного з найбільш розвинених регіонів Росії, сприяє зміцненню ділового співробітництва, залучення інвестицій, сприяє динамічному розвитку промисловості на основі застосування інноваційних розробок. Стабільний ріст і розвиток виставки зумовлені безперервною роботою по вивченню тенденцій та потреб ринку і концентрацією уваги організаторів на користь експонентів, що дозволяє отримувати максимальну користь від участі. Підприємці, які хочуть заявити про себе і розвиватися, великі компанії, що бажають підтвердити свій високий статус і всі, хто хоче бути в центрі подій паливно-енергетичного комплексу регіону, запрошуємо вас взяти участь у виставці!

Детальніше про розділи виставки

Детальніше про захід

Про Компанії ПОІНТ
Компанія ПОІНТ активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. Компанія має статус авторизованого дистриб'ютора і розробника компанії Autodesk, а також є авторизованим навчальним центром Autodesk.

Компанія ПОІНТ надає користувачам рішення GeoSolution - це програмні модулі, що доповнюють функціонал AutoCAD Civil 3D необхідними інструментами для підготовки даних інженерних вишукувань. Крім цього, розробники здійснюють переклад модулів для проектування напірних трубопроводів під платформу AutoCAD Civil 3D.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також Києві. Ми прагнемо до розширення списку партнерів для роботи з новими програмними продуктами. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.pointcad.ru, www.geoseries.ru, www.geo-solution.ru

г. Москва, Варшавське шосе, д. 36, 7 (495) 781 54 81

support@pointcad.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт