Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН являє комплексні продукти ЛОЦМАН:PLM 2014, ВЕРТИКАЛЬ 2014, Довідники Матеріали і Сортаменты 2014, Стандартні Вироби 2014, і нові версії додатків для ТПП.

АСКОН являє комплексні продукти ЛОЦМАН:PLM 2014, ВЕРТИКАЛЬ 2014, Довідники Матеріали і Сортаменты 2014, Стандартні Вироби 2014, і нові версії додатків для ТПП

Компанія АСКОН випускає нові версії компонентів Комплексного рішення - ЛОЦМАН:PLM 2014, ВЕРТИКАЛЬ 2014, Матеріали і Сортаменты 2014, Стандартні Вироби 2014 і програми для ТПП. Користувачів, чиї вимоги і побажання і лягли в основу всіх новинок Комплексу 2014, чекає істотне збільшення надійності і швидкодії систем, а також покращений і розширений функціонал у вигляді підтримки нових методик проектування, розвинених механізмів роботи з електронним підписом і вторинного вистави у форматі PDF в ЛОЦМАН:PLM, бази режимів різання ВЕРТИКАЛЬ, оновлених інструментів нормування матеріалів та трудового нормування і багато іншого.

Система управління інженерними даними і життєвим циклом виробу ЛОЦМАН:PLM 2014 підтримує нові методики проектування на основі компоновочной геометрії, яка з'явилася в КОМПАС-3D V15. Оптимізація процесу колективної праці при проектуванні виробу відбувається в зв'язці методик роботи з функціями CAD і PDM. Компонувальна геометрія є єдиним середовищем для всіх учасників проектування. Її використання дозволяє швидко спроектувати складний виріб, що містить і механічні вузли, і гідравліку, і металоконструкції, і безліч інших елементів, які повинні бути тісно взаємопов'язані один з одним.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт