Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЛОЦМАН:ПГС 2014 і ЛОЦМАН:ОРД 2014 - настрій систему для себе!.

ЛОЦМАН:ПГС 2014 і ЛОЦМАН:ОРД 2014 - настрій систему для себе!

Компанія АСКОН представляє нову версію корпоративної системи управління проектною організацією на основі ЛОЦМАН:ПГС 2014 http://pdmonline.ru/ і ЛОЦМАН:ОРД 2014 http://pdmonline.ru/ord/, яка відкриває перед користувачами більш широкі можливості легкого та швидкого налаштування інструментів під їх індивідуальні завдання, вимоги та особливості робочого процесу.

У нових версій програмних продуктів, які складають корпоративну систему управління проектною організацією від АСКОН, основний акцент зроблений на розвиток API (інтерфейсу програмування додатків) для поліпшення процесів кастомізації і задоволення потреб замовників у додатковому функціоналі. Можливості, закладені в ЛОЦМАН:ПГС 2014 і ЛОЦМАН:ОРД 2014, дозволяють знизити трудомісткість розробки плагінів, самостійно замінювати команди в діалогах системи. У засобах розробки плагінів міститься навчальний сценарій, що повністю описує механізм роботи з завданням. Тим самим розробники АСКОН дають користувачам нові ефективні інструменти, які допоможуть з легкістю виконувати необхідні індивідуальні налаштування систем ЛОЦМАН:ПГС і ЛОЦМАН:ОРД і, отже, вирішувати більше професійних завдань.

RPM у складі системи керування проектними даними ЛОЦМАН:ПГС 2014 теж зазнав змін і демонструє нові підходи до планування. Адже часто в системах управління проектами плани «живуть» у відриві від фізичних результатів роботи (у вигляді пакета документації), а в модулі RPM здійснюється зв'язок планів з оперативними завданнями, на підставі яких формується склад проекту. Змінився і сценарій роботи з самим планом - тепер можна використовувати шаблони планів і вести довідник типових робіт на підприємстві з зазначенням трудомісткості.

Для користувачів ЛОЦМАН:ПГС/ОРД 2011/2013 оновлення до нових версій виконується раніше просто і швидко: як і раніше для цього пропонується тактика м'якого оновлення - до того ж тепер з її допомогою можна не просто оновити систему, а значно підвищити продуктивність! Перехід на версію 2014 сьогодні - це реальна можливість отримувати нову функціональність в режимі автооновлення протягом всієї «життя» версії.

Зацікавили можливості ЛОЦМАН:ПГС 2014 і ЛОЦМАН:ОРД 2014? Запрошуємо відвідати сайт http://pdmonline.ru/ , де можна знайти відео презентації, що демонструють основні зміни у функціоналі систем.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт