Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«Топ Системи»: очікуються зміни.

«Топ Системи»: очікуються зміни

Компанія «Топ Системи» змінила логотипи і відновила фірмовий стиль

впродовж більш ніж 20-річної історії компанії «Топ Системи» її співробітники прагнули відповідати очікуванням клієнтів, партнерів і користувачів, постійно удосконалюючи і розвиваючи програмні продукти T-FLEX. Прагнення до розвитку, до вищих результатами підкреслює і яскравий елемент нових логотипів T-FLEX.

Крім того, тепер всі складові комплексу T-FLEX PLM володіють своїм власним фірмовим стилем, при цьому в їх логотипах відображена причетність до марки T-FLEX. Сучасна колірна гамма повинна підкреслити прагнення до інновацій і самим передовим напрямкам у промисловому дизайні.

Топ Системи нові лого

Нові логотипи не містять наступності колишніх елементів. Зміна стилю дозволило втілити їх у більш сучасну, динамічну, яскраву та виразну форму.

Такі кардинальні зміни приурочені до майбутнього незабаром випуску нової, 14-ї версії програм, що входять до складу комплексу T-FLEX PLM. Нова версія комплексу програм містить значні зміни, що роблять роботу з системою ще більш зручною та ефективною.

«Ми вважаємо, новий стиль відображає не тільки сучасність розробок, але і новий підхід компанії до бізнес-стратегії», - говорить директор з маркетингу компанії «Топ Системи» Ігор Качан.

зараз нові логотипи і елементи нового фірмового стилю вже розміщені на сайтах компанії, а також на сторінках в соціальних мережах, інтернет-сторінках партнерів. Надалі будуть замінені всі інформаційні матеріали компанії «Топ Системи».

Про компанії «Топ Системи»

Компанія «Топ Системи» (р. Москва) - розробник російського програмного комплексу T-FLEX PLM, один з провідних розробників і постачальників систем автоматизованого проектування. Програмний комплекс T-FLEX PLM успішно використовується на більш ніж 2500 підприємств країн СНД і далекого зарубіжжя. Користувачами системи є підприємства загального і спеціального машинобудування, приладобудування, металургії, авіа - і суднобудування, будівництва і меблевого виробництва.

Додаткову інформацію можна отримати в компанії «Топ Системи» за телефоном: (499) 973-20-34, 973-20-35.
Контактна особа - Людмила Немцева, nemtseva@topsystems.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт