Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «НДІ «Атол» використовує технології SolidWorks.

ВАТ «НДІ «Атол» використовує технології SolidWorks

ВАТ «НДІ «Атол» приступило до впровадження програмного комплексу SolidWorks. Як і для більшості підприємств, з розвитком бізнесу перед НДІ «Атол» постало питання підвищення ефективності праці та зростання конкурентоспроможності підприємства в цілому, що на сьогоднішній день неможливо без впровадження передових інформаційних технологій. В якості основних критеріїв вибору системи автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва підприємство розглядало:
  • Забезпечення наскрізного проектування РЕА.
За результатами аналізу прийнято рішення про оснащення технологіями SolidWorks понад 50 робочих місць конструкторів і технологів. Проведена поставка, розпочато перший етап підготовки фахівців підприємства. ВАТ «НДІ «Атол»: Основними напрямками діяльності ВАТ «НДІ «Атол» є розробка, серійне виготовлення та сервісне обслуговування продукції військового та цивільного призначення, в тому числі:
  • гідроакустичних систем освітлення підводної обстановки.
Підприємство входить до складу Концерну «Моринформсистема-Агат».


SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт