Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Подвійний удар - потрійний виграш!.

Подвійний удар - потрійний виграш!

Група Компаній «ИНФАРС» пропонує всім проектувальникам-расчетчикам, выстраивающим свій робочий простір на базі передової технологічної зв'язки Revit Structure Ліра 10.2, взяти участь у акції «Подвійний удар - потрійний виграш!».

Багато вітчизняні розробники заявляють про можливості зв'язки своїх розрахункових програмних комплексів з Revit, однак у всіх цих випадках BIM-модель перетворюється лише в набір великорозмірних кінцевих елементів, дроблення яких супроводжується складним механічним процесом зв'язки.

І тільки в програмному комплексі ЛІРА 10.2 завдяки використанню архітектурних елементів є унікальна можливість повноцінного імпорту інформаційної моделі з Revit Structure c збереженням всієї необхідної для розрахунку інформації: геометрії, навантажень, жорсткістних параметрів (перетин і матеріал), типу і кроку тріангуляції сітки кінцевих елементів.

Хочете переконатися в цьому самі і особисто протестувати зв'язку Revit Structure Ліра 10.2? ГК «ИНФАРС» дарує вам таку можливість!

Візьміть участь у спеціальній акції «Подвійний удар - потрійний виграш!» і отримайте можливість пройти навчання в УЦ «ИНФАРС» за авторським курсом «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2» абсолютно БЕЗКОШТОВНО! Автор курсу: Коцар Максим - практикуючий інженер конструктор, активіст Співтовариства користувачів Autodesk, учасник САПРяжений 2013 року, доповідач на Autodesk University 2012-2013

Всі слухачі додатково отримають спеціально розроблену робочий зошит і повністю налаштовані авторські шаблони для роботи.

Дати проведення курсу 12 травня та 21 липня 2014 року.

Детальніше про курс

Для того щоб взяти участь в акції «Подвійний удар - потрійний виграш!» вам необхідно:

У період з 11 березня по 16 липня:

  • Придбати у нас один з продуктів, що беруть участь в акції * - навчання за курсом «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2» в ПОДАРУНОК!
  • Придбати у нас два продукту, що беруть участь в акції* - знижка 20 % на комплект навчання за курсом «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2» в ПОДАРУНОК!

Програмні продукти, які беруть участь в акції *:

  1. ПК Ліра 10.2 (всі комплектації, крім MINI)
  2. Revit (Architecture, Structure, MEP)
  3. Autodesk Building Design Suite (комплектації)

Крім того, всім тим, хто раніше вже придбав у нас продукти, які беруть участь в акції, ГК «ИНФАРС» також дарує подарунки!

  • користувачам однієї з програм, що бере участь в акції і придбаної у нас - знижка 15% на навчання за курсом «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2»
  • користувачам двох програм, що беруть участь в акції і придбаних у нас - знижка 30% «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2» з

Якщо ж ви хочете прослухати курс «Технологія роботи конструктора в зв'язці Revit Structure Ліра 10.2» без участі в акції, то ви можете записатися на навчання і сплатити його повну вартість. Слідкуйте за розкладом наших курсів на сайті.

Увага! Пропозиція обмежена, уточнюйте наявність місць у групах у менеджерів!

Подробиці ви можете дізнатися за телефоном 8 (495) 775-65-85

Контактна особа з питань навчання - Діденко Антон, 8 (495) 775-65-85 доб. 601, didenko@infars.ru

Контактна особа з питань акції - Усачова Катерина, 8 (495) 775-65-85 доб. 521, usacheva@infars.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт