Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

AVEVA забезпечить компанію ТОВ «Інтер РАО - Інжиніринг» рішеннями для проектування та управління даними.

AVEVA забезпечить компанію ТОВ «Інтер РАО - Інжиніринг» рішеннями для проектування та управління даними

Пакет придбаних рішень включає в себе технології лінійки для проектування тривимірної середовищі і для управління інженерними даними.

Москва, Росія: У відкритих конкурентних переговорах на надання технологій для інжинірингових процесів компанії ТОВ «Інтер РАО - Інжиніринг» брали участь кілька компаній, що пропонують рішення для проектування і управління даними. Вибір був зроблений на користь AVEVA. Успішний досвід при реалізації конкретних проектів в Росії і в усьому світі, найвищий рівень компетенції фахівців AVEVA, гнучкий підхід до вирішення завдань конкретної організації стали головними аргументами.

Рішення AVEVA відповідають всім стандартам і широко використовуються у світовій практиці. ТОВ «Інтер РАО - Інжиніринг» планує використовувати технології AVEVA PDMS™ і AVEVA Electrical™, а також систему AVEVA NET™ для проектування різних енергетичних об'єктів, що дозволить підвищити якість проектних робіт і продуктивність праці, уникнути колізій і скоротити терміни випуску проектної документації.

Коментуючи підписану угоду, Євген Федотов, Старший Віце-президент AVEVA Росія, Індія, Близький Схід, зазначає: «Система AVEVA відповідає вимогам самих вимогливих користувачів, оскільки об'єктивно не просто відповідає потребам ринку, але також випереджає їх. Працюючи в єдиному інтегрованому середовищі, у користувачів є можливість створювати всі види даних в одній системі. Ці впорядковані і повноцінні дані поставляються замовнику і допомагають йому мати надійну платформу в роботі вже на стадії експлуатації на довгі роки».


ТОВ «Інтер РАО - Інжиніринг» - інжинірингова компанія, що спеціалізується на управлінні проектами енергетичного будівництва в Росії і за кордоном. Компанія є основним інжинірингових активом Групи «Інтер РАО». В даний час «Інтер РАО - Інжиніринг» має референції у реалізації проектів будівництва та модернізації енергооб'єктів сумарною електричною потужністю 6,3 ГВт. Компанією було успішно реалізовано 11 проектів, поточний портфель замовлень складається з 10 проектів загальною вартістю $ 5,5 млрд. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти за посиланням http://irao-engineering.ru/.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт