Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

30 квітня .

30 квітня .ru/uploads/img/7214_.jpg" alt="CAD Olymp 2014 шапка" style="width:650px" />

Шановні колеги!


30 квітня 2014 р.. CAD-OLYMP - щорічний конкурс, що проводиться серед молодих інженерів-конструкторів - учнів закладів середньої та вищої професійної освіти, які володіють сучасними системами автоматизованого проектування, а також їх випускників до 30 років.

Мета проекту - дати можливість майбутнім фахівцям інженерних професій показати майстерність володіння системами автоматизованого проектування, а також отримати нові знання в області тривимірного моделювання та прототипування.

У 2013 році учасниками фінального очного етапу Олімпіади стали 110 представників 28 освітніх установ вищої професійної освіти Росії та країн СНД.

З квітня по листопад 2014 року по всій країні будуть проходити змагання в заочному форматі, а також очні регіональні етапи. Їх фіналісти стануть учасниками заключного очного етапу змагань, який пройде в Москві.

Олімпіада пройде в наступному форматі:

Заочний етап - дистанційно. Учасники реєструються на сайті www.cad-olymp.com і отримують тематичні завдання для самостійного виконання, результати вирішення яких оцінюють члени експертної комісії.

Регіональні етапи пройдуть в освітніх установах в очному форматі.

Заочний та регіональні етапи пройдуть у наступні терміни:

  • перший тур - з 30 квітня по 01 липня 2014 р.,
  • другий тур - з 15 липня по 30 вересня 2014 р.

Очний етап пройде 18-19 листопада 2014 р. в рамках Форуму САПР. Учасникам протягом обмеженого періоду часу належить вирішити реальну виробничу задачу (в особистому або командному заліку) та завоювати гідну нагороду.

Запрошуємо студентів і молодих фахівців вже зараз взяти участь у змаганнях CAD-OLYMP.

18 і 19 листопада 2014 року в рамках проекту CAD-OLYMP. Текстильники, Волгоградський пр-т, д.42, корп.5, 3 поверх) відбудуться наступні заходи:

  • Олімпіада CAD-OLYMP 2014 .
  • Форум САПР .
  • Інженерно-освітня майданчик .
  • Виставка талантів та ярмарок вакансій .
  • Виставка-ярмарок засобів навчання та технологій .

Організатор: Департаменту науки, промислової політики і підприємництва міста Москви.

За підтримки: Департаменту освіти міста Москви.

З питань участі в Олімпіаді, Ви можете звертатися за телефоном (495) 234-53-89. Детальна інформація розміщена на офіційному сайті Олімпіади www.cad-olymp.com. .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт