Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НІП-Інформатика знову нагороджена медаллю Autodesk Customer Champion.

НІП-Інформатика знову нагороджена медаллю Autodesk Customer Champion

Лас-Вегас, США, 10 березня 2014 р. Компанія НВП-Інформатика, золотий партнер Autodesk, рада повідомити про те, що вже другий рік поспіль отримує нагороду Autodesk Customer Champion за найвищі результати за опитуваннями про задоволеності користувачів і продовження підписки в регіоні EMEA (Європа, близький Схід, Африка). Ця нагорода була вручена в рамках конференції Autodesk OTC 2014 на церемонії нагородження Платинового клубу в Лас-Вегасі.

Встановлення довгострокового співробітництва з замовниками на основі надання якісних послуг завжди було пріоритетом для нашої компанії. І, звичайно, висока оцінка нашої роботи як з боку клієнтів, так і з боку Autodesk, підтверджує правильність обраного нами клієнтоорієнтованого підходу.

Нам приємно усвідомлювати, що замовники цінують нас за здатність комплексно вирішувати їх завдання з надання реальних переваг від використання програмного забезпечення Autodesk. Володіючи великим штатом висококваліфікованих фахівців з великим практичним досвідом інженерної діяльності, НІП-Інформатика надає послуги з постачання, так і по впровадженню, консультування, навчання, технічної підтримки і сертифікації. Все це дозволяє компанії НІП-Інформатика бути надійним партнером, своєчасно і якісно реалізовуючи проекти на гарантовано високому рівні.

Ми дякуємо нашим клієнтам за довіру, а компанію Autodesk за всебічну підтримку на протязі ось вже 20 років.

На завершення хочеться додати, що 24 квітня 2014 р. відбудеться спільна конференція компаній Autodesk і НІП-Інформатика, приурочена до 20-річчя партнерських відносин між компаніями. Програма конференції буде складатися з двох частин: пленарного засідання і галузевих секцій. В рамках конференції значна частина часу буде присвячена доповідям замовників - представників найбільших машинобудівних підприємств і будівельних компаній Росії, які поділяться передовим досвідом впровадження та використання ЗА Autodesk.

З детальним планом заходу Ви можете ознайомитись, пройшовши посилання.

Ми будемо раді бачити Вас на конференції!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт