Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вихід нової версії комплексу модулів Project StudioCS.

Вихід нової версії комплексу модулів Project StudioCS

Група компаній CSoft повідомляє про випуск розробником (CSoft Development) нової версії комплексу модулів Project StudioCS 6.0. Комплекс модулів, призначений для архітектурно-будівельного робочого проектування в середовищі AutoCAD, забезпечує випуск комплектів робочих креслень марок АР, АС, АІ, ЯЖ і КЖИ в відповідності з вимогами вітчизняних норм і стандартів.

Комплекс складається з наступних модулів:

  • Project StudioCS Ядро 6.0 (поставляється в складі комплексу).0.0.0.

Всі модулі комплексу використовують бази даних у форматі SQL Server 2008 R2 Express.

Project StudioCS 6.0 повністю підтримує креслення, виконані в Project StudioCS версій 5.5 і 5.6.

При розробці нової версії функціонал комплексу піддався істотній переробці. Враховані зауваження і пропозиції, отримані в ході тестування на проектних підприємствах Москви.

Говорячи про зміни базової частини комплексу модулів (Project StudioCS Ядро), відзначимо не тільки появу підтримки Microsoft Windows 8, AutoCAD 2014 і продуктів на його основі, але і зміни в роботі команд керування списками поверхів у проекті, а також команди Включити/виключити шари і поверхи.

Значно перероблений і модуль Project StudioCS Конструкції. В Диспетчері марок з'явився новий тип формованих конструкцій: складова конструкція. Вона може включати в себе необмежену кількість вкладених конструкцій, при цьому відомість витрати сталі показує витрату арматури і металопрокату з урахуванням усіх складових.

При формуванні специфікацій з'явилася можливість включати до складу конструкції додаткові елементи армування без зміни існуючих номерів позицій - це важливо на етапі внесення змін в проект.

Не менш важливим для роботи з формування простих і складених конструкцій є механізм включення до складу конструкції даних про використані матеріали.

У програмі реалізований новий інструмент схематичного армування «Арматурне перетин», для якого розроблено спеціалізований механізм розподілу у складі формованої конструкції. Інструмент дає можливість використовувати в проекті поперечний переріз деталі з відображенням його умовним радіусом, выбираемым проектувальником.

Набір формуються специфікацій поповнився відомістю деталей, в яку автоматично включається ескіз деталі. Ескіз створюється при реєстрації креслення деталі і оновлюється при зміні її конфігурації.

Використовуючи Диспетчер марок, проектувальник може отримати дані про те, до складу яких виробів або конструкцій входить та чи інша марка. Додана утиліта пошуку елементів армування, які посилаються на віддалені марки виробів або деталей. При зміні параметрів будь-якого з елементів конструкції її склад оновлюється автоматично.

У розділі «Закладні вироби» значно розширено перелік сортаментів металопрокату і реалізована можливість уточнення марки сталі для серійних компонентів заставних.

У процесі підготовки нової версії повністю перероблений функціонал модуля Project StudioCS Фундаменти. Новий інтерфейс і спеціальні об'єкти для всіх типів фундаментів значно спростять роботу проектувальника. Усунені «вузькі» місця, які викликали нарікання користувачів попередніх версій. Всі об'єкти і шари модуля можна налаштувати за допомогою Диспетчера марок.

Користувачі отримали новий інструмент формування бази ґрунтових шарів при виконанні розрахунків всіх типів фундаментів. З'явилася можливість використання даних про грунтовому підставі проектів, виконаних з використанням попередніх версій модуля.

Генерація креслень армування всіх видів фундаментів тепер виконується за допомогою об'єктів схематичного і детального армування розділу КЖ.

Всі види специфікацій модуля формуються в єдиному форматі PS-таблиць, що забезпечує можливість їх виправлення і доопрацювання.

Для кожного типу фундаменту модуль генерує файли звітів з результатами розрахунку, причому користувачеві забезпечений більш зручний доступ до цих файлів на стадії розрахунку і конструювання.

ПРО ЦК CSoft

Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування, технологічної підготовки виробництва, документообігу та геоінформаційних систем. У нашому активі десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників.

У складі CSoft 23 регіональні відділення та навчальний центр.

Про CSoft Development

CSoft Development (колишня назва - Consistent Software Development) - провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації та гібридного редагування.

Комісарова Ольга, менеджер з маркетингу komissarova@csoft.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт