Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«СиСофт» в односторонньому порядку розірвав партнерські відносини з Autodesk.

«СиСофт» в односторонньому порядку розірвав партнерські відносини з Autodesk

Від редакції isicad.ru: Ми не можемо відкладати публікацію настільки помітною новини, яку вже обговорюють у пресі та в соціальних мережах. З іншого боку, для оцінки подібного роду подій вкрай бажано знати думку протилежної сторони конфлікту, і ми сподіваємося отримати відповідні коментарі від уповноваженого представника Autodesk в Росії та СНД. Поки ж вдалося знайти репліку від Autodesk, що міститься в примітки, яка була сьогодні опублікована в сьогоднішньому номері газети ВЕДОМОСТИ. Наведемо фрагмент цієї замітки:

«.Конфлікт з CSoft представник Autodesk Аля Арсаева відмовилася коментувати. Вона лише повідомила, що з квітня компанія змінює політику щодо російських партнерів - Autodesk підвищить вимоги до них.

Один з конкурентів CSoft на умовах анонімності розповів «Відомостям», що ця компанія часто занижує ціни на софт під час тендерів, а потім намагається домовитися з розробниками про серйозні знижки. Він вважає, що із-за відмови CSoft продавати програми Autodesk остання нічого не втратить. «Ми не демпінгуємо», - заперечує Серавкин. За його словами, демпінг не дозволив би CSoft отримати статус платинового партнера Autodesk - єдиного в Росії: щоб його отримати, потрібен високий рівень сервісу». Кінець цитати.

На сайті CSoft на самому видному місці представлені логотипи більш ніж п'ятдесяти партнерів, чиї рішення просуває CSoft (клікніть для збільшення):

CSoft partnersSoftline увійшла до складу Платинового Клубу партнерів Autodesk».
2 квітня 2014 р., Москва - Компанія «СиСофт», найбільший у Росії інтегратор в області автоматизації проектування і постачальник рішень Autodesk, прийняла рішення про розірвання партнерських відносин з американською корпорацією Autodesk в односторонньому порядку.

Компанія «СиСофт» була партнером Autodesk більше 10 років, щорічно отримувала найвищі оцінки від компанії Autodesk, так і від замовників. «СиСофт» - єдиний російський партнер Autodesk, якому був привласнений найвищий «платиновий» статус. У штаті компанії більше 50 фахівців, що володіють знаннями на рівні експерта з різним рішенням Autodesk.

Найвищим пріоритетом для «СиСофт» є інтереси замовників, проектних інститутів і промислових підприємств, інжинірингових та експлуатаційних організацій у всіх галузях, при цьому діяльність і вимоги московського представництва корпорації Autodesk при реалізації проектів «СиСофт» за останні два роки показали, що їх інтереси несумісні з принципами ведення бізнесу «СиСофт».

«Професійний рівень співробітників московського представництва Autodesk, їх розуміння потреб замовників і партнерів, розвиток програмного забезпечення (часто без урахування інтересів російського користувача), лобіювання покупок більш важких і дорогих програмних комплексів методами, більше нагадують економічний шантаж, спонукали «СиСофт» прийняти рішення про припинення партнерських відносин з компанією Autodesk», - коментує виконавчий і комерційний директор «СиСофт» Андрій Серавкин.

Компанія «СиСофт» зберігає своїх фахівців в області рішень Autodesk, планує розвивати їхні навички і компетенції, продовжить надавати послуги з консалтингу і впровадження програмного забезпечення Autodesk на підприємствах замовників, а також планує запропонувати ринку нові послуги, пов'язані з рішеннями Autodesk.

«Мабуть, вперше на ринку з'являється настільки значний професійний ресурс, який не залежить від інтересів вендора і здатний проводити незалежний аудит, експертизу ІТ-проектів і потреб замовників, - зазначає Андрій Серавкин. - Оскільки ми більше не поставляємо «коробкові рішення» Autodesk, впевнений, ступінь довіри до результатів нашої роботи з боку клієнтів буде тільки зростати».

«СиСофт» планує розвивати відносини з іншими вендорами, налаштованими на продуктивну роботу з замовниками та в їх інтересах.

Про Групу компаній CSoft
Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування (САПР), технологічної підготовки виробництва (ТПП), документообігу та геоінформаційних систем (ГІС). Велика частина рішень базується на унікальному поєднанні світових і вітчизняних розробок у цій галузі: Autodesk, Bentley Systems, CSoft Development, CEA Technology, Graphisoft, Нанософт, Oracle, Canon, Contex, Oce та інших.

Сьогодні в активі Групи компаній десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників.

Послуги, пропоновані CSoft, включають аналіз існуючої технології виконання робіт, визначення найбільш ефективних програмно-апаратних рішень, розробку концепції розвитку САПР на підприємстві, поставку, установку і налаштування компонентів автоматизованої системи, навчання користувачів, виконання пілотних проектів, впровадження автоматизованих систем «під ключ».

У складі CSoft 23 регіональних відділення: Волгоград, Воронеж, Далекий Схід (Владивосток, Хабаровськ), Єкатеринбург (Єкатеринбург, Челябінськ, Уфа), Іваново, Казань, Калінінград, Кубань (Краснодар), Москва, Нижній Новгород, Новосибірськ, Омськ, Перм, Самара (Самара, Оренбург), Північно-Захід (Санкт-Петербург), Туркменістан (Ашгабат), Тюмень, Україна (Дніпропетровськ), Ярославль. Контакти для ЗМІ:
Андрій Серавкин, виконавчий та комерційний директор «СиСофт»
7 (495) 913 22 22 ext. 193
sales@csoft.ru
www.csoft.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт