Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

C3D Labs оголошує про підтримку MacOS геометричним ядром C3D.

C3D Labs оголошує про підтримку MacOS геометричним ядром C3D

C3D Labs, дочірнє підрозділ АСКОН, являє MacOS-версію геометричного ядра С3D. Таким чином, ядро, на основі якого незалежні розробники можуть створювати CAD/CAM/CAE-системи і додатки, тепер підтримує три операційні системи: Windows, Linux та MacOS X.
Сьогодні, завдяки оперативності розробників С3D Labs, що враховують побажання своїх замовників, користувачам ядра C3D забезпечений широкий вибір середовища розробки.

Геометричне ядро C3D - ключовий компонент для створення систем проектування (CAD) і їх додатків, розрахункових систем (CAE), систем підготовки керуючих програм для верстатів з ЧПУ (CAM), моделювання технологічних процесів. З моменту розробки в 1995 році і до 2012 року АСКОН використовував ядро виключно для власних потреб, як компонент САПР КОМПАС-3D http://kompas.ru/. Два роки тому ядро C3D було відкрито для ліцензування сторонніми розробниками. Розвитком ядра і його просуванням на ринку займається виділений підрозділ АСКОН - C3D Labs.

На даний момент користувачами ядра C3D є російські компанії і наукові колективи, розробляють системи автоматизованого проектування, в тому числі НТП Трубопровід, Базис-Центр, ЛО ЦНИТИ, Центр «ГеоС», Мордовський державний університет та інші.
C3D Labs
C3D Labs, дочірня компанія Групи компаній АСКОН, працює на наукоємний ринок PLM-компонентів і розробляє ядро геометричного моделювання C3D.

https://twitter.com/C3Dlabs
https://www.facebook.com/C3Dlabs
http://www.linkedin.com/company/c3d-labs

Контакти для преси
C3D Labs
(495) 783-2560, доб. 2130
info@c3dlabs.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт