Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Запрошуємо відвідати конференцію «Використання технології цифрового моделювання будівель на етапах «Проектування - Будівництво - Експлуатація».

Запрошуємо відвідати конференцію «Використання технології цифрового моделювання будівель на етапах «Проектування - Будівництво - Експлуатація»

На заході будуть висвітлені сучасні інструменти для роботи з проектами, практикуючі фахівці поділяться своїм досвідом, розробники познайомлять зі своїми продуктами.

Російська Промислова Компанія - Gold Partner компанії Autodesk - запрошує відвідати конференцію «Використання технології цифрового моделювання будівель на етапах «Проектування - Будівництво - Експлуатація», яка відбудеться 24 квітня 2014 року.

Технології BIM (технології інформаційного моделювання) займають все більш важливе місце у сучасному цивільному і промисловому будівництві. Необхідність їх використання - ця тема була однією з основних на засіданні президії Ради при президенті РФ. На сайті уряду можна побачити доручення Минстрою і Росстандарту спільно з експертною радою при уряді РФ і інститутами розвитку розробити та затвердити план поетапного впровадження технологій інформаційного моделювання в галузі промислового і цивільного будівництва, включає надання можливості проведення експертизи проектної документації, підготовленої з використанням таких технологій.

Наша компанія, що має досвід впровадження технології BIM, спільно з нашими партнерами і клієнтами проводить конференцію «Використання технології цифрового моделювання будівель на етапах «Проектування - Будівництво - Експлуатація» для того що б представити ці технології, можливості їх використання, результати, які отримуємо після їх використання. Учасників конференції познайомлять з проектами впровадження, здійсненими Російської Промислової Компанією. На прикладі двох з цих проектів, виконаних на платформі Autodesk Revit, будуть представлені основні етапи процесу впровадження. Фахівці компанії покажуть, чим відрізняється новий підхід до проектування від широко вживаного класичного креслення AutoCAD, хто і в чому виграє від переходу на нові технології.

У конференції, крім фахівців Російської Промислової Компанії, що беруть участь представники компаній Autodesk, НВО СОДИС, Vizerra, MSI.

  • Компанія НВО СОДИС - клієнт Російської Промислової Компанії - брала активну участь у будівництві та подальшої експлуатації олімпійських об'єктів в м. Сочі. Представники компанії представлять свої розробки і розкажуть про досвід їх використання.
  • Компанія Vizerra представить свої розробки для програми Autodesk Revit, що використовуються на різних етапах архітектурного проектування, допомагають під час спільного обговорення проекту, демонстрації проекту замовника нагляду за будівництвом.
  • Компанія MSI представить свою продукцію - потужні сучасні робочі станції, конфігурація яких дозволяє виконувати будь-які найскладніші завдання.

Конференція буде проходити 24 квітня 2014 року в конференц-залі Російської Промислової Компанії: ул. Олександра Солженіцина 29/18 (м. Таганська, Марксистська, Римська)

Початок конференції об 11.00, початок реєстрації на захід 10.30.

Захід безкоштовний, але реєстрація обов'язкова. Зареєструватися на конференцію можна за телефоном 7(495) 744 00 04, по електронній пошті, info@cad.ru, а так само на нашому сайті.

Онлайн-реєстрація на конференцію


Докладно: http://www.cad.ru/ru/press-centre/news/news_detail..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт