Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Dassault Syst.

Dassault Systemes надає нові рішення для BMW Group у розробці електромобілів

Для створення першого в світі серійного элекромобиля з кузовом з волокнистого вуглепластика використовувалися програми CATIA для розробки композитних матеріалів

Москва, Росія - 29 квітня 2014 р. Компанія Dassault Syst.bmw.com/">BMW Group використовував додатки CATIA Composites від компанії Dassault Syst.bmw.com/com/en/newvehicles/i/i3/2013/showroom/index.html">BMW i3, працює без токсичних викидів.

Фахівці BMW Group скористалися комплексними інтегрованими галузевими рішеннями Dassault Syst.

Тепер, завдяки додаткам CATIA для розробки композитних матеріалів, обмеження, зумовлені використанням композитних матеріалів, можна обліковувати на ранніх етапах проектування, що дозволяє прискорити цикл конструювання і завчасно налагодити співпрацю між проектними і виробничими відділами. Крім того, проектувальники і виробничники можуть уявити собі процес виробництва і візуалізувати орієнтацію волокон. Це дозволяє виявити будь-які деформації, здатні знизити міцність і якість конструкції і вплинути на виробничий процес з-за невідповідності фінального продукту конструкторському задуму.

«Застосування композитних структур дає виробникам транспортних засобів необхідний простір для інновацій і дозволяє створювати нові моделі автомобілів, повністю задовольняють самим суворим вимогам екологічних регламентів, - зазначив Філіп Лауфер (Philippe Laufer), головний виконавчий директор підрозділу CATIA в Dassault Syst. - Ми пишаємося тим, що наші довгострокові інвестиції у створення інтегрованих рішень для проектування і виробництва композитних матеріалів, в партнерстві з галузевими лідерами, дозволили BMW Group зробити настільки вражаючий переворот в масовому виробництві композитних структур. Це в черговий раз демонструє наше прагнення переглянути процеси проектування в «Епоху Досвіду і Сприйняття» з додатками з сімейства CATIA».

Програми CATIA Composites забезпечують зручність роботи і цілісність цифрової документації від етапу проектування до виробництва, тим самим підвищуючи технологічність виробництва. Специфічні функції додатків CATIA, призначені для роботи з композитними матеріалами, дозволяють швидше і ефективніше проектувати елементи і складання з композитів.

Більш детальна інформація про рішення Dassault Syst.3ds.com/industries/transportation-mobility/">www.3ds.com/industries/transportation-mobility/.

За додатковою інформацією про рішення Dassault Syst.3ds.com/composites">www.3ds.com/composites.

Компанія Dassault Syst. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst. Для отримання більш докладної інформації відвідайте сайт www.3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

Контакти для преси

Анастасія Тимофейчук Anastasia.Timofeychuk@grayling.com 7 (965) 342 32 87

Анастасія Постнікова Anastasia.Postnikova@grayling.com 7 (929) 569 43 22

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт