Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія РТС Inc. розповіла про плани свого вкладу в трансформацію виробничої галузі Росії.

Компанія РТС Inc. розповіла про плани свого вкладу в трансформацію виробничої галузі Росії

Пост-реліз
27 травня 2014 р.

Москва

27 травня 2014 р. лідер ринку ПО для конструювання та управління життєвим циклом виробів - компанія РТС Inc. (ПиТиСи) розповіла про плани свого вкладу в трансформацію виробничої галузі Росії.

Проблемою більшості російських виробничих підприємств в даний час є складність перебудови на «комерційні рейки» в плані розробки і випуску виробів, які зможуть конкурувати з аналогами на внутрішньому і зовнішньому ринках, легко адаптуватися під унікальні вимоги споживачів і замовників, а також бути економічно ефективними при експлуатації.

З 2005 року РТС ділиться з російськими промисловцями своєю експертизою і багаторічним досвідом, накопиченим у роботі з різними галузями, аерокосмічної споживчої, впроваджуючи рішення і практики, які корінним чином змінюють підхід до створення та обслуговування виробів.

З 2014 року РТС виводить на російський ринок нові продукти на додаток до своєї класичної лінійці PLM (управління життєвим циклом виробів) і CAD (системи автоматизованого проектування). «Комплекс інструментів для управління післяпродажним обслуговуванням (SLM) і розробкою програмного забезпечення (ALM) дозволить збільшити наш охоплення ринку і розпочати діалог з тими галузями, де про PTC ще не чули. Наші позиції традиційно сильні в аэрокосмосе, електрики та електроніки, суднобудуванні, ВПК і двигунобудуванні. Тепер ми розширимо свій діалог з транспортним сектором, експлуатаційними та ремонтними організаціями, включаючи залізниці, авіакомпанії, автомобільну промисловість та сервісні організації, що займаються технічним обслуговуванням і ремонтом авіаційної техніки. Рішення РТС також застосовуються для створення медичного обладнання, управління інфраструктурними проектами і в fashion-індустрії», - прокоментував генеральний директор ТОВ «ПиТиСи Інтернешнл» Андрій Шолохов.

Андрій Шолохов PTC

«Унікальним відзнакою РТС є комплексний підхід до реалізації проектів на підприємствах, який не обмежується розмовою «про кнопках». У РТС Inc. працює понад 1 300 фахівців в області промислового консалтингу - найчисленніша організація подібного роду в світі. В кожному проекті ми ділимося своїм «ноу-хау» - допомагаємо замовнику розробити програму змін ключових бізнес-процесів, операційної та організаційної моделі, необхідних для переходу до ефективної розробки, виробництва та обслуговування виробів. Для цього застосовується індивідуальна «дорожня карта» практик і методик. Вона, як GPS-навігатор, дозволяє провести замовника через процес впровадження змін на підприємстві максимально плавно», - зазначив Григорій Чорнобиль, директор по галузевих рішень і бізнес-сервісів ТОВ «ПиТиСи Інтернешнл».
Григорій Чорнобиль PTC

Відповідаючи на питання про стратегічні плани розвитку РТС на російському ринку, Андрій Шолохов звернув увагу на те, що протягом останніх 5 років РТС в Росії демонструє стабільне зростання не менше 20% в рік. З них частка консалтингу становить близько 40%. «Перед нами стоять амбітні, але цілком здійснимі завдання на період до 2016 року. У планах російського офісу - подальші інвестиції в розвиток партнерської екосистеми в Росії і країнах СНД, розширення штату співробітників, освоєння нових галузевих ринків. І, безумовно, виведення на ринок нових продуктів», - поділився Андрій Шолохов. «Вже 16 червня в Бостоні відбудеться офіційна презентація нової версії флагманського продукту РТС® Creo® 3.0. Завдяки виходу даного продукту третя промислова революція - не за горами. Технології, закладені в Creo 3.0, багато з яких знаходяться в стадії отримання патентів, сумірні за значимістю з ідеєю Генрі Форда про створення рухомого складального конвеєра», -- прокоментував Григорій Чорнобиль.

Про компанії РТС

PTC (Nasdaq: PTC) забезпечує виробничим компаніям стійкі конкурентні переваги продуктів і послуг. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно змінити підхід до створення та обслуговування виробів протягом усього життєвого циклу виробу - від розробки концепції проекту до підбору постачальників та обслуговування.

Заснована в 1985 році компанія РТС налічує близько 6 000 фахівців, зайнятих обслуговуванням більш ніж 28 000 підприємств, що швидко розвиваються, глобально розподілених виробничих галузях по всьому світу.

Отримати додаткову інформацію можна на сайті www.ptc.com


З питань інформаційного співробітництва звертайтесь:
Варвара Вербенко, PR-менеджер, J Communications
7 495 766 51 65
7 985 809 76 50
v.verbenko@jcomm.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт