Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт завершила проект автоматизації підготовки і управління виробництвом на підприємстві «Технологія».

Група Компаній АйтиКонсалт завершила проект автоматизації підготовки і управління виробництвом на підприємстві «Технологія»

Технологія.JPGГруппа Компаній АйтиКонсалт завершила проект впровадження комплексної інформаційної системи автоматизації підготовки і планування виробництва на базі програмних комплексів АСКОН і 1С ТОВ Технологія (р. Оренбург).

В результаті проекту підприємство отримало комплексну інформаційну систему управління та контролю процесів - від отримання заявки до контролю виробництва і відвантаження продукції, вирішальну в тому числі завдання формування виробничого плану, відстеження його виконання на рівні поопераційного обліку виробництва, а також передачі даних про фактичні трудовитрати і даних про виробіток працівників-«відрядників» в систему 1С для подальшого розрахунку фактичної рентабельності виконаних замовлень і розрахунку їх заробітної плати.

Однією з важливих відмінних особливостей даного проекту стала необхідність адаптації існуючих функцій програмного забезпечення АСКОН і, зокрема, САПР ТП ВЕРТИКАЛЬ, для умов одиничного виробництва, оскільки основний обсяг замовлень підприємства пов'язаний з ремонтом відповідальних деталей та вузлів, що використовуються в обладнанні для видобутку і переробки нафти і газу.

Іншою відмітною особливістю стала розробка фахівцями АйтиКонсалт програмного модуля «ПЛАН-ВИРОБНИЦТВО», який є інтегрованим доповненням до програмного комплексу АСКОН, що дозволяє автоматизувати процеси планування і диспетчеризації робіт в умовах одиничного виробництва.

Основною метою проекту було:

  • скорочення часу для відпрацювання заявок і замовлень, що надходять на підприємство.

Однією з головних завдань проекту також було забезпечення розумного компромісу між високими вимогами до повноти введення необхідної інформації, стандартизованими маршрутами проходження документів, прописаними в системі ЛОЦМАН: WorkFlow, і забезпеченням гнучкості, достатнього для швидкого реагування в разі виникнення «гарячих», позаштатних ситуацій. Рішення було знайдено, реалізовано та закріплено стандартом підприємства.

Бізнес-процес Основними вимогами до модулю «ПЛАН-ВИРОБНИЦТВО» були:
  • простота й зрозумілість інтерфейсу і методології планування.
Виконана інтеграція модуля «ПЛАН-ВИРОБНИЦТВО» з системою 1С дозволила автоматизувати процес передачі даних про фактичні трудовитрати на реалізацію замовлень і даних про виробіток працівників-відрядників у систему 1С для подальшого розрахунку фактичної рентабельності виконаних замовлень, а також для розрахунку їх заробітної плати.
Розрахунок калькуляції

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт