Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Відеокарта TITAN Z доступна на ринку.

Відеокарта TITAN Z доступна на ринку

Ми раді повідомити про доступність GeForce GTX TITAN Z.

GTX TITAN Z - це найшвидша і досконала відеокарта з усіх, коли-небудь створених NVIDIA. Технічний шедевр, створений з нуля для рекордної продуктивності, оснащений 12 ГБ відеопам'яті 7Gbps, 12-фазною системою живлення з динамічним розподілом навантаження, повноцінною підтримкою обчислень подвійної точності, 5760 ядрами CUDA і двома графічними процесорами GK110 GTX TITAN Black, дозволяють виводити зображення в дозволі 3840x2160.

Завдяки високій енергоефективності архітектури Kepler, відеокарта GTX TITAN Z здатна забезпечити колосальну міць в простому і зручному корпусі з повітряним охолодженням.

Міць обчислень подвійної точності системи, побудованої на GTX TITAN Z, затьмарює суперкомп'ютери вартістю мільйони доларів - і все це при меншому енергоспоживанні і більшої компактності! Для науковців, дослідників та інших користувачів CUDA відеокарта GTX TITAN Z забезпечує незрівнянну швидкість обчислень подвійної точності в корпусі, легко помещающемся під звичайним робочим столом.

Відеокарта GTX TITAN Z вже доступна в Росії від компаній ASUS, Gigabyte, MSI, Palit, Zotac.

Рекомендовані роздрібні ціни:

  • Росія - 114990 рублів,
  • Україна - $3250,
  • США - $2999.

https://www.youtube.com/watch?v=gw7yFAdBZu8

Докладніше http://www.geforce.co.uk/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-z , http://www.nvidia.ru/object/geforce-gtx-titan-z-ru.html .

IRINA SHEKHOVTSOVA
Senior PR Manager | NVIDIA Corporation
7 916 161 97 10 | 7 495 981 03 00 ext 10777
irinas@nvidia.com | www.nvidia.uk

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт