Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Віртуальна реальність на виставці «ІННОПРОМ 2014».

Віртуальна реальність на виставці «ІННОПРОМ 2014»

Група компаній «ПЛМ Урал»-«Делкам-Урал» візьме участь у міжнародній промисловій виставці «ІННОПРОМ 2014», де представить відвідувачам заходу унікальну систему інтерактивної 3D візуалізації виробів IC.IDO.

Познайомитися з можливостями системи, побувати у віртуальній реальності, а також побачити різні вітчизняні та зарубіжні проекти, виконані в IC.IDO, ви зможете на стенді Уральського федерального університету.

Сервіс: № 234, Павільйон 2.

Дати проведення: 09-12 липня.

Місце проведення: Єкатеринбург, Міжнародний виставковий центр "Єкатеринбург-Експо", Бульвар Експо, д.2.

Побувавши на стенді УРФУ і відвідавши демонстрацію системи IC.IDO, ви зможете зробити віртуальну прогулянку по новомуметровагону УВЗ, побачити роботу двигуна танка Т-90СМ, посидіти в кріслах виртуальногоAirbus А320 і оцінити ергономіку VolkswagenCaddy.

Система 3Dвизуализации IC.IDO (розробник - компанія ESIGroup) дозволяє створити інтерактивний віртуальний продукт, побачити і «помацати» його задовго до того, як цей продукт буде існувати в реальності. Ця революційна технологія має також можливість колективної роботи над віртуальної 3D моделлю, на будь-якій стадії її разработкии проектування, а точність і режим реального часу забезпечує розробникам можливість прийняття своєчасних конструктивних і технологічних рішень задовго до появи фізичної прототипу вироби або хоча б його частини. Завдяки системі користувач отримує можливість оцінити ергономіку вироби, зовнішній вигляд, зручність зборки/розбирання, а також ефективно продемонструвати продукт потенційному замовнику.

Детальніше про систему ви можете дізнатися на сайті www.esi-russia.ru.

Будемо раді бачити Вас на ИННОПРОМЕ 2014 на демонстрації IC.IDO!
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт