Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт завершила розробку інформаційної системи управління газорозподільними пунктами в ТОВ Средневолжская газова компанія.

Група Компаній АйтиКонсалт завершила розробку інформаційної системи управління газорозподільними пунктами в ТОВ Средневолжская газова компанія

Фахівцями Групи Компаній АйтиКонсалт був завершений проект з розробки інформаційної системи ведення бази даних газорозподільних пунктів ТОВ Средневолжская газова компанія (СВГК). Дана система дозволяє упорядкувати інформацію про наявні об'єкти і вести суворий облік вводяться знову, забезпечуючи унікальність архівного номера та оперативне надання інформації про знову введеному об'єкті для всіх зацікавлених підрозділів і відділів.

Газове господарство Средневолжской Газової Компанії є одним із найбільших і найстаріших в Росії. Підрозділи СВГК розташовані практично по всій території Самарської області. Основний вид діяльності компанії - транспортування газу споживачам, експлуатація газових мереж та об'єктів газового господарства, технічна експлуатація внутрішньобудинкового газового обладнання. Протяжність обслуговуються газових мереж - близько 22 тис. кілометрів, загальний обсяг щорічно транспортованого газу - більше 8 млрд. куб. м.

«.До недавнього часу в нашій організації існувала серйозна проблема реєстрації шафових газорозподільних пунктів (ШГРП), - пояснив провідний інженер відділу експлуатації ГІС ТОВ СВГК Денис Крыльцов. - В даному питанні строгий і оперативний облік дуже важливий, т.до. несвоєчасна обробка документації призводить до отримання неправильної інформації, що в свою чергу ускладнює роботу багатьох підрозділів, у тому числі - аварійних служб. Однак при обробці даних „вручну“ цей процес міг тривати від 1 місяця до року і більше у зв'язку з „довгим“ шляхом проходження виконавчо-техничесой докмуентации з моменту пуску до прийому в архів і реєстрації. Протягом цього часу газорозподільні пункти не мали архівних номерів і, відповідно, часом їх було важко ідентифікувати з внутрішнім баз даних СВГК і карті ДВС, спираючись тільки на їх адресу.

Впроваджена система виправила ситуацію, дозволивши вносити інформацію в інші бази даних СВГК відразу, облік в ній ведеться оперативно, проблема відсутності даних про архівний номері або плутанини в них між різними підрозділами залишилася в минулому.».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт