Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт успішно відновила САПР КОМПАС в ЗАТ НВЦ ИНФОТРАНС.

Група Компаній АйтиКонсалт успішно відновила САПР КОМПАС в ЗАТ НВЦ ИНФОТРАНС

Науково-виробничий центр інформаційних і транспортних систем (НВЦ ИНФОТРАНС) оновив систему автоматизованого проектування КОМПАС на 20 робочих місцях конструкторів до нової версії.

НВЦ ИНФОТРАНС - це сучасне підприємство, провідне розробки комп'ютерних технологій у різних галузях людської діяльності, включаючи транспорт, промисловість, логістику. головний напрямок діяльності НВЦ ИНФОТРАНС - це проектування, розробка, виробництво та технічне обслуговування різних моделей автоматизованих засобів діагностики технічних об'єктів залізничної інфраструктури.

Підприємство має власну лабораторну базу, оснащену сучасною вимірювальною апаратурою, що дозволяє проводити науково-дослідну роботу, так і широкий спектр випробувань виробленої продукції. НВЦ ИНФОТРАНС забезпечує весь життєвий цикл продукції: від її виготовлення до проведення повного обсягу ремонтно-відновлювальних робіт На підприємстві в постійному режимі працює центр по підготовці і підвищенню кваліфікації залізничних фахівців, що експлуатують продукцію НВЦ ИНФОТРАНС.

Перехід НВЦ ИНФОТРАНС на нову версію системи тривимірного моделювання КОМПАС обумовлений постійним підвищенням інтенсивності роботи інженерів-конструкторів, зростанням вимог, що пред'являються до сучасних систем проектування, необхідністю привести у відповідність прикладні програми з операційними системами і збільшеними можливостями сучасних комп'ютерів.

«. Компанія АйтиКонсалт - наш надійний партнер протягом чотирьох років. Оновлення програмного забезпечення дозволило оптимізувати роботу конструкторських служб, скоротити терміни і підвищити точність проектування. Застосування вільного моделювання дає можливість створити індивідуальні проекти, які відповідають смакам і потребам замовника і вимагають концептуальної проробки та моделювання складних інсталяцій різних форм і композицій», - прокоментував перший заступник генерального директора Володимир Олексійович Єфремов.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт