Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Пілот АСКОНа виходить у рейс.

Пілот АСКОНа виходить у рейс

Компанія оголошує про старт продажів системи Pilot-ICE

На початку липня стартував продаж комерційної версії Pilot-ICE - нового рішення АСКОН для управління проектуванням і корпоративними даними проектної організації. Унікальні технології, закладені в Pilot-ICE, допоможуть зберегти та упорядкувати інформацію, проаналізувати дані і налагодити взаємодію між співробітниками організації та її замовниками, підрядниками, експертизою проектної документації.

Система Pilot-ICE 2014 орієнтована на проектні організації, які поки що не використовують системи інженерного документообігу, чи відмовилися від їх покупки з-за вартості впровадження і обслуговування або із-за відсутності ІТ-фахівців. Нове рішення підійде тим, хто бажає отримувати вигоду від продукту «прямо з коробки», без річних циклів впровадження і мільйонних вкладень.

Дмитро Поскребишев, аналітик по будівельному напрямку АСКОН, один з ідеологів нової системи: «Фактично всі сучасні системи документообігу призначені для «обраних»: вони вкрай затратні за інфраструктурних компонентів, мають завищені вимоги до ІТ-службі і внутрішнім процесам організацій. На противагу їм ми пропонуємо абсолютну доступність Pilot-ICE для будь-якої проектної організації - від невеликих і середніх компаній, майстерень, бюро та проектно-конструкторських відділів промислових підприємств до проектних інститутів - раніше отказывавшейся від використання систем управління даними через брак ресурсів. Вигоди застосування системи очевидні: Pilot-ICE готовий до роботи відразу після установки, має можливість колективної роботи в системі слабких каналах публічного доступу аж до оффлайн, простий у використанні, володіє низькою вартістю володіння через відсутність прихованих витрат на покупку і адміністрування СУБД».

Pilot-ICE дасть керівникам інструменти для управління виконавською дисципліною і корпоративним контентом, а дані звітів за проектами або співробітникам вони зможуть використовувати для прийняття рішень. Проектувальникам система дозволить організувати зручне колективну роботу при створенні проектно-кошторисної документації (ПКД). З допомогою Pilot-ICE вони зможуть здійснити простий пошук і запозичення напрацювань, аргументовано обґрунтувати трудомісткості виконаних робіт.

Pilot-ICE реалізований новий підхід до роботи з корпоративними даними - кешуючий диск з віртуальною файловою системою - Pilot-Storage, який з'являється у користувача після встановлення Pilot-ICE.

АСКОН Pilot-ICE Вихідні файли на диску Pilot-Storage

Вихідні файли на диску Pilot-Storage

Тепер вся робота з даними переноситься на цей віртуальний диск, вміст якого автоматично синхронізуються з сервером. При цьому диск працює автономно і не залежить від наявності мережі і доступності сервера. Для користувача робота виглядає так само, як зі звичайним жорстким диском або флеш-картою - плюс можна моментально поділитися своїми файлами без копіювання і створення мережевих папок і отримати доступ до чужих файлів навіть при відсутності мережі і доступу до сервера. У Pilot-ICE легко управляти даними користувача і контролювати їх, продовжувати роботу при відсутності мережі, отримувати надійну технічну підтримку. А сама установка системи настільки проста, що час розгортання не перевищує 10 хвилин!
АСКОН Pilot-ICE Перехід до вихідних файлів проекту

Перехід до вихідних файлів проекту

Для великих і середніх проектних інститутів, яким потрібна адаптація ІТ-рішень під бізнес-процеси, АСКОН як і раніше рекомендує систему ЛОЦМАН:ПГС 2014, що входить до складу єдиної корпоративної системи управління проектною організацією. Система ЛОЦМАН:ПГС 2014 затребувана замовниками завдяки розвиненому і необхідного функціоналу, можливостям легкої і швидкої настройки під індивідуальні завдання та особливості робочого процесу.

Запустити версію для тестування і отримати більш повну інформацію про систему можна на сайті pilotems.com:

АСКОН Pilot-ICE Доступ

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт