Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk запрошує молодь представити свої проекти на міжнародному конкурсі проектів «НАДАЙ ФОРМУ МАЙБУТНЬОГО!-2014».

Autodesk запрошує молодь представити свої проекти на міжнародному конкурсі проектів «НАДАЙ ФОРМУ МАЙБУТНЬОГО!-2014»

Москва, 9 липня 2014 р. - Autodesk запрошує студентів та молодих спеціалістів до участі в міжнародному конкурсі молодіжних проектів «Надай форму майбутнього!-2014». Автори кращих робіт будуть нагороджені поїздкою в Шанхай для участі у фіналі конкурсу AUTODESK PANORAMA.

«Надай форму майбутнього!-2014» - це третій в історії міжнародний молодіжний конкурс проектів, виконаних студентами і молодими професіоналами (до 30 років) із застосуванням програмних продуктів Autodesk - світового лідера в області рішень для 3D-дизайну, проектування і створення віртуальної реальності. Конкурс проводиться в рамках довгострокової стратегічної освітньої ініціативи Autodesk щодо розвитку талановитої молоді Росії та країн СНД.

Конкурсні проекти оцінюються в категоріях: «Машинобудування і промислове виробництво», «Архітектура/Будівництво/Об'єкти будівельної інфраструктури», «Графіка і анімація» і «Екологічно раціональне проектування» . Проекти можуть бути виконані індивідуально або колективно. Переможців у кожній з номінацій чекають призи, а також додаткові можливості по підвищенню професійної майстерності, сприяння кар'єрному зростанню і розвитку професійних зв'язків.

Проекти на конкурс приймаються до 1 вересня 2014 р. Урочисте нагородження переможців за традицією буде проведено на Autodesk University Russia 2014 (1-2 жовтня, 2014).

У 2013 році конкурс отримав визнання на міжнародному рівні і тепер його результати розглядаються як національний етап щорічного глобального міжнародного конкурсу молодіжних проектів AUTODESK PANORAMA. За підсумками конкурсу 2014 року, дві команди переможців будуть нагороджені поїздкою в Шанхай для участі у фіналі конкурсу AUTODESK PANORAMA в березні 2015 року.

У фінальному етапі минулорічного конкурсу «НАДАЙ ФОРМУ МАЙБУТНЬОГО!-2013» брало участь більше 350 проектів з більш ніж 50-ти навчальних закладів міст Росії і країн СНД. Призи від організаторів і партнерів конкурсу отримали 64 проектні команди. Крім цього, в кожній з номінацій автори найкращих проектів і їх викладачі-куратори, які отримали грант-прі конкурсу - поїздку в Лас-Вегас (США) на щорічну міжнародну конференцію Autodesk University 2013. Це були проектні команди з Тюменського архітектурно-будівельного університету, Брянського державного технічного університету, Національного дослідницького університету «МИЭТ», Харківського політехнічного інституту і Південно-Уральського державного університету.

«У цьому році конкурс відзначає своє триріччя, - говорить Дмитро Постельник, керівник освітніх програм Autodesk в Росії і країнах СНД. - За попередні два роки конкурс пройшов становлення і довів свою затребуваність освітнім співтовариством. Зміст та конкурсні процедури пройшли апробацію і багаторазово обговорювалися з усіма сторонами, залученими в конкурс (студенти, викладачі, методисти освітніх установ, експерти від індустрій). Цей досвід дозволяє нам реалізовувати конкурс, який ефективно відображає особливості сфери професійної освіти та індустріальні тенденції в Росії і країнах СНД».

Компанія Autodesk активно розвиває різноманітні програми у сфері професійної освіти Росії та країн СНД. Однією з важливих ініціатив компанії є надання навчальним закладам, студентам і викладачам можливість безкоштовного завантаження освітніх ліцензій повнофункціональних версій своїх програмних продуктів через web-ресурси: Autodesk Academic Resource Centre «Освітнє співтовариство Autodesk».

Додаткова інформація:

Про компанії Autodesk
Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація - на сайті www.autodesk.ru.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт