Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група Компаній АйтиКонсалт завершила другий етап проекту автоматизації підготовки виробництва на Самарському заводі резервуарному.

Група Компаній АйтиКонсалт завершила другий етап проекту автоматизації підготовки виробництва на Самарському резервуарному заводі

Рівень автоматизації, швидкість і якість вирішення завдань конструкторсько-технологічної підготовки виробництва безпосередньо впливають на результати діяльності підприємства. Для скорочення термінів розробки і підвищення якості конструкторсько-технологічної документації, можливості контролю процесу технічної підготовки виробництва в режимі реального часу на підприємстві ВАТ " Самарський резервуарний завод було прийнято рішення про впровадження комплексу програм на базі програмного забезпечення компанії АСКОН.

«Самарський резервуарний завод» - одне з найбільших у Росії підприємств з виробництва сталевих резервуарів. Проектна потужність заводу - більше 30000 тонн металоконструкцій на рік. Поряд з проектуванням металоконструкцій резервуарів, на «СРЗ» розробляються проекти систем обігріву, зрошення та пожежогасіння. В останні роки зростає потреба поставок металоконструкцій резервуарів з комплектацією додатковим обладнанням.

Раніше на підприємстві було проведено оновлення систем автоматизованого проектування КОМПАС до актуальної версії та проведено курси підвищення кваліфікації для фахівців інженерних підрозділів.

На сьогоднішній момент завершився другий етап автоматизації інженерних служб - фахівцями компанії АйтиКонсалт разом з провідними працівниками підприємства було розроблено технічне завдання на впровадження системи управління інженерними даними. Технічне завдання містить у собі докладний опис рішення, яке дозволить прискорити і автоматизувати роботу всіх інженерних підрозділів підприємства.

Впровадження системи управління інженерними даними дозволить вести склад виробу, контролювати всі етапи розробки проекту, автоматизувати роботу фахівців проектного, конструкторського і технологічного відділу, а також проводити розрахунок собівартості виробу. Інтеграція з ERP-системою підприємства дозволить замкнути єдиний контур інформаційного простору.

«Рішення АСКОН давно успішно використовуються на нашому підприємстві. Розробка технічного завдання стала наступним етапом процесу автоматизації нашого виробництва, який дозволить нам істотно скоротити час розробки виробів і підвищити швидкість виконання проектів», - пояснює головний технолог Євген Володимирович Трошин.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт