Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЗА «Новосибірськпродмаш» використовує технології SolidWorks.

«Новосибірськпродмаш» використовує технології SolidWorks

Компанія «Новосибірськпродмаш» приступила до проекту впровадження програмного комплексу SolidWorks і системи управління інженерними даними SolidWorks Enterprise PDM.

Флагманським напрямком діяльності компанії є виробництво піногасників PEGAS - пристроїв беспенного розливу пива та цукровмісних напоїв, які отримали широку популярність в галузі, а сама назва серії вже встигло стати ім'ям прозивним. Незважаючи на поточний успіх і позицію лідера ринку, компанія поставила своєю метою розробку пристроїв нового покоління, які потребують впровадження нових технологій, матеріалів і оновлення верстатного парку. Для того щоб приступити до випуску принципово нової продукції в мінімальні терміни і з необхідним високим рівнем якості, знадобилося впровадження не тільки САПР для автоматизації робіт на етапі конструкторської і технологічної підготовки виробництва, але й застосування системи управління даними по виробам, починаючи з етапу тестування зразків аж до серійного виробництва з можливістю управління модифікаціями вироблених виробів.

Для реалізації своїх амбітних цілей керівництво компанії обрало програмний комплекс SolidWorks і систему управління інженерними даними SolidWorks Enterprise PDM, які в повному обсязі відповідають потребам підприємства при найкращому співвідношенні «ціна-якість». Особливий інтерес з боку Замовника викликало також наявність модуля SolidWorks Flow Simulation, що дозволяє розраховувати протягом рідин в проектованому виробі. Також був оцінений по достоїнству і модуль SWR-Технологія, що автоматизує випуск технологічної документації.

«Перехід на використання технологій SolidWorks для NPM Group знаменує собою перехід на світовий рівень розробок пристроїв лінійки Pegas» - сказав Дмитро Глечиків, Директор з маркетингу NPM Group.

«Новосибірськпродмаш» (www.beerinnovations.ru) - виробнича компанія в складі холдингу NPM Group, що займається беспенными пристроями розливу. Основні напрямки виробництва NPM Group:

  • Серія інноваційних пристроїв для розливу пива PEGAS.
  • Лінії для розливу води у 19л бутлях Waterpak.
  • Вендингові апарати по розливу молока.
  • Апарати з виробництва талої води AquaOn.

SolidWorks Russia (www.solidworks.ru) - найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт