Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

DATADVANCE приєдналася до партнерської програми PTC® PartnerAdvantage™ .

DATADVANCE приєдналася до партнерської програми PTC® PartnerAdvantage™

Програмний пакет pSeven розробки DATADVANCE додасть до можливостей PTC® Creo® потужний функціонал для автоматизації інженерного аналізу, многодисциплинарной оптимізації та аналізу даних.

МОСКВА, РОСІЯ - 30 липня 2014 - Компанія DATADVANCE, провідний розробник програмного забезпечення для автоматизації інженерного аналізу, многодисциплинарной оптимізації та аналізу даних, сьогодні оголосила про вступ в партнерську програму PTC® PartnerAdvantage™ статус Срібного партнера. Партнерство, відкриває для компанії широкі можливості, стало результатом комплексної оцінки pSeven флагманського програмного комплексу DATADVANCE і можливостей його інтеграції з пакетом PTC Creo®.

Приєднання до партнерської програми PartnerAdvantage стало наслідком можливості pSeven ефективно інтегрувати будь САПР в єдину розрахункову схему для глибокої автоматизації процесів моделювання та інженерного аналізу. Крім того, тісна інтеграція обох програмних пакетів відкриває спільноти користувачів PTC Creo доступ до повного набору просунутих і простих у використанні алгоритмів оптимізації та аналізу даних. Ці можливості значно розширюють спектр можливостей і підвищують зручність роботи команди розробників виробів у будь-якій галузі промисловості, дозволяючи скоротити час і вартість проектування. «Наша мета - надати користувачам PTC Creo простий у застосуванні інструмент для оптимізації і аналізу даних про моделі. Участь DATADVANCE в партнерській програмі PTC PartnerAdvantage гарантує користувачам PTC Creo додаткові переваги використання знайомою і звичною CAD-системи за рахунок прямої інтеграції з pSeven. Ми пишаємося тим, що компанія РТС знаходить цю інтеграцію важливою для своїх замовників, і раді стати частиною програми PartnerAdvantage», - сказав Сергій Морозов, генеральний директор DATADVANCE.

Шон Міллер (Sean Miller), старший директор партнерської програми PTC PartnerAdvantage, заявив: "Завдяки тому, що DATADVANCE стала частиною партнерської програми PTC PartnerAdvantage, користувачі PTC Creo мають у розпорядженні унікальне рішення pSeven для проведення одно - і багатокритеріальної оптимізації та аналізу даних". Він продовжив: «В партнерську програму PartnerAdvantage входять розробники програмного забезпечення, які володіють унікальним досвідом у створенні рішень, що дають нові переваги нашим користувачам. В ході процесу технічної оцінки компанія DATADVANCE продемонструвала найвищий рівень професіоналізму в області автоматизації інженерного аналізу, оптимізації, аналізу даних. DATADVANCE - відмінне доповнення до існуючої команді партнерів».

ПРО DATADVANCE

DATADVANCE . З грудня 2010 року компанія DATADVANCE є резидентом кластера Інформаційних Технологій Інноваційного центру Сколково. Офіси компанії знаходяться в Москві, Тулузі (Франція) і Мюнхені (Німеччина). www.datadvance.net

PTC, Creo і PartnerAdvantage є торговими марками або зареєстрованими торговими знаками компанії PTC Inc. або її філій в США і в інших країнах.

Контакт для преси: Natalia.kozlova@datadvance.net

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт