Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Форум «Altium: назустріч російському користувачеві» - ми продовжуємо!.

Форум «Altium: назустріч російському користувачеві» - ми продовжуємо!

Компанія Altium, провідний світовий розробник програмного забезпечення для проектування електронних пристроїв, і компанія «Нанософт», авторизований дистриб'ютор на території РФ, запрошують взяти участь в одному із самих значимих заходів в радіоелектронній галузі Росії.

В цьому році буде ще більш насичено, ще яскравіше, ще цікавіше! Приєднуйтесь до нашої дружньої компанії сучасних, активних проектувальників!

Щорічний форум «Altium: назустріч російському користувачеві» - чудова можливість для живого спілкування та знайомства і живого спілкування розробників і користувачів САПР.

Інформація про захід та реєстрація: http://altium-forum.ru.

Це буде цікаво! На форумі ви зможете:

  • дізнатися про нові інструменти, представлених в релізі Altium Designer 15, перейнятися ідеологією розвитку цього програмного продукту, ознайомитися з іншими рішеннями компанії Altium. Це унікальна можливість є тільки на нашому форумі. Розширюйте горизонти ваших проектних можливостей разом з Altium Designer!

    Всіх учасників форуму чекають стильні подарунки від Altium.

    Форум пройде 8 жовтня 2014 року в Москві за адресою 1-й Зачатіївську провулок, д. 4.

    Участь у форумі БЕЗКОШТОВНА. Кількість учасників обмежена!

    Реєстрація на захід:

    • на сайті форуму:http://altium-forum.ru.ru">gorbacheva@nanocad.ru (будь ласка, вкажіть у листі ваші ПІБ, організацію, посаду і контактні дані. Тема листа: «Реєстрація на форум Altium»).: 7 (495) 645-8626 (доб. 134), контактна особа: Юлія Горбачова.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт