Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Уфимская компанія «АрхиТэк» керує проектними роботами в системі Pilot-ICE .

Уфимская компанія «АрхиТэк» керує проектними роботами в системі Pilot-ICE

Архітектурно-будівельна корпорація «АрхиТэк» вибрала для організації електронного архіву та управління проектними роботами систему Pilot-ICE - нове рішення АСКОН, представлене ринку 1 липня цього року. Весь процес впровадження системи, включаючи навчання співробітників, вклався на два тижні. Партнером проекту виступила компанія АСКОН-Уфа, платиновий партнер АСКОН.

«АрхиТэк» (м. Уфа) виконує роботи з проектування та будівництва комерційної нерухомості, реконструкції та комплексній обробці малоповерхових будівель. Частина проектантів компанії працює у віддаленому режимі, поза офісу, що досі не дозволяло керівництву оперативно отримувати інформацію від співробітників, вести контроль і керування розподіленою командою.

На тлі збільшення кількості проектів та зростання обсягів робіт по кожному замовленню перехід на автоматизований облік і зберігання проектно-кошторисної документації став природним розвитком подій. При виборі системи «АрхиТэк» прийняв рішення на користь Pilot-ICE. Його відрізняє працездатність ненадійних мережевих інфраструктурах і каналах публічного доступу, висока продуктивність і необмежену кількість користувачів, низька вартість володіння (відсутні приховані витрати на покупку і адміністрування СУБД).

Помітну роль зіграв і досвід команди впроваджувальної. Фахівці АСКОН-Уфа мають в активі успішно завершені проекти створення електронного архіву та автоматизації управлінням проектно-кошторисною документацією.

Розгортання Pilot-ICE, налаштування системи, навчання користувачів були проведені в «АрхиТэк» протягом двох тижнів. В даний час всі навчені співробітники компанії, включаючи Гіпов, активно працюють у системі. Успішно випробуваний режим віддаленої роботи.

Директор «АрхиТэк» Фанія Ібрагімова зазначила, що Pilot-ICE помітно допомагає керувати колективною розподіленої роботою проектної команди. Її оцінку доповнює головний інженер проекту «АрхиТэк» Олег Іванов: «Поки ще рано говорити про якісь відчутні результати, але вже сьогодні ми вибудували роботу в Pilot-ICE так, що я, перебуваючи у відпустці, мав можливість оперативно отримувати інформацію за нашими проектами, контролювати роботу сумісників, які працюють у системі «удаленке». Ми використовуємо систему в якості електронного архіву проектної документації, але багато ще попереду: видача та контроль завдань, організація планування процесу проектування, формування різних звітів за наявними в системі даними».

Pilot-ICE - система для управління проектуванням і корпоративними даними проектної організації. Технології, закладені в Pilot-ICE, допоможуть зберегти та упорядкувати інформацію, проаналізувати дані і налагодити взаємодію між співробітниками організації та її замовниками, підрядниками, експертизою проектної документації. Система Pilot-ICE 2014 орієнтована на проектні організації, які поки що не використовують системи інженерного документообігу, чи відмовилися від їх покупки з-за вартості впровадження і обслуговування або із-за відсутності ІТ-фахівців. Нове рішення підійде тим, хто бажає отримувати вигоду від продукту «прямо з коробки», без річних циклів впровадження і мільйонних вкладень.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт